Boogschutter liefdeswedstrijd

Boogschutters passen het best bij andere vuurtekens of de luchttekens en ze delen hun gevoeligheden. Ze zijn gewoon onweerstaanbaar voor bijna iedereen voor een liefdesmatch, dankzij hun zelfvertrouwen, extraverte karakter en vriendelijke benadering.

Boogschutter kan contact maken met elk soort verliefd persoon. Maar dan is de mooie Weegschaal de nummer één liefdesmatch voor de Boogschutter.

Boogschutter met Ram

Beide zijn vurige tekens, dit is een van de beste overeenkomsten in de dierenriem. Een match made in heaven om samen te vatten.


Boogschutter met Stier

Deze twee mensen bewandelen totaal verschillende paden. Maar dan kan een beter begrip wonderen doen.

Boogschutter met Tweelingen

Samen vormen ze een geweldige combinatie. Intellectuele gesprekken, vrijheid en privacy binden hen gewoon.

Boogschutter met Kreeft

Hoewel er verschillen tussen de twee kunnen zijn, kan een compromis ze samen innemen. De krab mag helemaal geen pijn doen.

Boogschutter met Leeuw

Deze twee vurige tekens passen goed bij elkaar omdat ze elkaar goed begrijpen. Ze zijn competitief, maar er zou veel liefde bij betrokken zijn.

Boogschutter met Maagd

De relatie zou een succes of een mislukking zijn, ongeacht of het duo elkaar aanmoedigt of ontmoedigt. Het zijn nogal tegenpolen.

Boogschutter met Weegschaal

Ze trekken elkaar gemakkelijk aan in een relatie. Maar dan is Boogschutter te onafhankelijk voor de Weegschaal.

Boogschutter met Schorpioen

Er zit veel passie in deze combinatie, maar er ontstaan ​​regelmatig uitdagingen. Onderlinge compromissen kunnen wonderen doen.

Boogschutter met Boogschutter

Dit is een gelukkige combinatie die erg optimistisch is over het leven samen.

Boogschutter met Steenbok

Hun doel met het leven is heel anders. De avontuurlijke Boogschutter en de verantwoordelijke Steenbok kunnen echter samen smelten wanneer ze zich inzetten.

Boogschutter met Waterman

Beide houden van avontuur en dit bindt hen. Hun liefde duurt lang genoeg.

Boogschutter met Vissen

Dit duo is zowel fysiek als mentaal met elkaar verbonden. Als er van beide kanten commitment is, zou dit een goede liefdesmatch zijn.