Ram Vrouw Met Kanker Man Compatibiliteit

Deze combinatie heeft een onmiddellijke aantrekkingskracht, maar het duo moet veel moeite en toewijding doen om de relatie te laten overleven. Het Ram-vrouwtje is vol energie en kracht, terwijl het Kreeft-mannetje huiselijk zou zijn. De Ram-vrouw kan de frequente stemmingswisselingen van de Kreeft-man niet doorgronden. Beiden zijn erg koppig en alleen als men probeert te buigen, kan de relatie doorgaan.
Maar hier zou veel toewijding te zien zijn. Ze zijn goede ouders en het enige negatieve is wanneer de vraag rijst wie de baas is.

Aries Woman-Cancer Man Compatibility

Beroemd Ram-Kanker-paar

• Betty and Gerald Ford

•Jennifer Garner and Scott Foley

•Marsha Mason and Neil Simon

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek en passie bij deze relatie betrokken zijn.

Hoe veel toewijding en het voldoen aan de behoeften van de ander ook mag worden gezien. Het kankermannetje zorgt ervoor dat het Ram-vrouwtje krijgt wat ze wil in het leven, haar overladen met materialistische dingen en een geborgen sfeer. In de loop van de tijd kan hier wat romantiek ontstaan.

Compatibiliteit voor vriendschap

In deze combinatie is een oprechte vriendschap te zien. Ze lopen hand in hand en geven elkaar tegelijkertijd de felbegeerde privacy. De moed van de Ram en de behoefte van Kreeft aan dekking gaan hand in hand. Bij dit duo is veel loyaliteit te verwachten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een goede combinatie voor het huwelijk. Ze halen het beste in elkaar naar boven en zijn tegelijkertijd goede ouders. Veel vriendelijkheid en geduld, een vereiste voor langdurige huwelijken en relaties, is hier te vinden.

Compatibiliteit voor seks

Seks brengt veel aanraking en speelsheid met zich mee in deze combinatie. Er zou veel voorspel bij betrokken zijn. Ook na de act blijft het duo lang in elkaars schouders hangen.

Het eindspel

Het is alleen zo dat de Ram-vrouw de relatie plotseling kan stoppen als er iets misgaat. Het zou een impulsieve actie zijn. De Kreeft-man klampt zich echter zoveel mogelijk aan haar vast, omdat hij op zoek is naar zekerheid in het leven. Meestal doet het Ram-vrouwtje de gordijnen ineens naar beneden zonder enige voorafgaande kennisgeving dat het Kreeft-mannetje het moeilijk vindt om te verteren en verder te gaan in het leven, dat hij zich terugtrekt in zijn binnenste schil.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10