Compatibiliteit met Ram en Vissen

Compleet anders in deze combinatie heersen planeten in de natuur. Het zijn werelden uit elkaar en het zal moeilijk zijn om gemeenschappelijke gronden te vinden. Positief, actief, kan Ram de vage, mysterieuze substantie niet doorgronden van Vissen die vaak irriteren door negatief of besluiteloos over te komen.

Zelfs als ze elkaar gaan haten, zullen ze dat nog steeds hebben een krachtig gepassioneerde peccadillo in de tussentijd. Vissen houden van erotische, exotische fantasieën en hebben een voorliefde voor het uitbroeden van een speelse plot of twee.


Compatibiliteit met Ram en Vissen
De arian's houden van een goed spel, dus zij kunnen net degenen zijn die meedoen voor een Vissen. n een Nauwe relatie, maar hun verschillende verlangens kunnen botsen gevoel voor romantiek op elk moment zou in strijd kunnen zijn met het Ariaanse doel van hun eigen ding doen.

<
Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Vissen Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Vissen Man