Ram Man Met Vissen Vrouw Compatibiliteit

De compatibiliteit tussen een Ram-man en een Vissen-vrouw hangt af van hoe beiden overeenkomen om het oneens te zijn. Hier zouden veel aanpassingen nodig zijn. Het Vissen-vrouwtje vindt een goede schouder om te huilen met de Ram-man. Hij vindt op zijn beurt haar dromerige ideeën gewoonweg onweerstaanbaar. Maar soms lopen de gemoederen op hol als de Vissen-vrouw haar zure gesprekken begint.
Als complementaire tekens zou de relatie goed uitpakken wanneer de Vissen-vrouw de Ram-man als haar held neemt en hij op zijn beurt hard vecht om zijn partner voor het leven veilig te stellen.

Aries Man-Pisces Woman Compatibility

Beroemde Ram-Vissen-paren

• Zach Braff and Drew Barrymore

Compatibiliteit voor romantiek

Dit is een van de meest romantische paar onder de sterrenbeelden. Zowel de Ram als de Vissen zijn zeer gepassioneerd en sensueel tot in de kern. Vandaar dat knuffelen in het openbaar, een romantische kus hier en daar en constante knuffels een normaal gezicht zou zijn bij dit duo.

De behoefte aan passie van de Ram-man zou nederig worden vervuld door de Vissen-vrouw zonder mankeren.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Ram-man en de Vissen-vrouw hebben wederzijdse interesses waar hun energieën samenvallen, maar toch hebben ze niet veel compatibiliteit als het gaat om het domein van vriendschap. Wederzijdse bewondering zou er zijn en ze smelten allebei gemakkelijk samen, maar toch zou er niet veel toewijding nodig zijn voor een vriendschapsovereenkomst.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een hoge mate van compatibiliteit zijn met dit duo als het gaat om het huwelijk. Het zou een levenslange verbintenis zijn voor beide partijen. De Vissen zou een godin van liefde zijn en de Ram-man zou een God zijn van al het geven in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Voor dit koppel zou seks een samenkomen van geest, lichaam en ziel zijn. het biedt een sterk punt om de relatie voor het leven voort te zetten.

Het eindspel

Van een Vissen-vrouw en een Ram-man is nooit bekend dat ze de relatie verbreken. Als omstandigheden buiten de natuur hen scheiden, zou dat voor beide zielen een kwelling zijn. Ze doen er alles aan om intact te blijven. Elk brengt de zachtere kant van de ander naar voren en daarom zou het afscheid voor beiden een grote last of een verlies zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10