Compatibiliteit met Ram en Schorpioen

Vurige Ram met waterige Schorpioen creëert een zeer geladen associatie. Mars regeert over beide tekens, dus er zal wederzijdse waardering zijn voor kracht of capaciteiten of felle concurrentie. Ram vermoedt niet dat geheimzinnige manieren van Schorpioen. Uitstekend voor teamwerk, als de doelen overeenkomen, maar deze tekens zullen veel van elkaar vragen.

Wanneer waterige Schorpioen samenkomt met vurige Ram, ze kunnen zoveel stoom creëren dat het zal het behang binnen enkele seconden verwijderen. Elke relatie tussen deze twee zullen zeker op seks gericht zijn. Hun partnerschap zal kloppen hartstocht, beven van tumultueuze, hevige tumescentie. Wat nog meer verwacht je, met twee van de meest sexy, zwoelste tekens van de dierenriem?


Compatibiliteit met Ram en Schorpioen
Het enige probleem is de sterke stijging van hun driften. Schorpioenen houden ervan om het rustig aan te doen, sensueel, sensaties ronddraaien en geweldig tactiel zijn en verleidelijk. Ariërs daarentegen houden van snel, woedend en frequent. Ze kunnen zich laten meeslepen door
de hitte van het moment en kan naar de kook terwijl Schorpioen nog steeds wegsmelt op een laag pitje Schorpioen zal vergeven - en bijna vergeten - als het af en toe gebeurt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Schorpioen Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Schorpioen Man