Ram Vrouw Met Waterman Man Compatibiliteit

De Ram-vrouw en de Waterman-man zouden enige tijd nodig hebben om zich aan elkaar aan te passen. Maar ze waarderen elkaar en hebben wederzijds respect en vertrouwen. Het gevoel voor avontuur van de Waterman-man en de intelligentie en passie van de Ram komen gewoon gemakkelijk samen. Er zouden af ​​en toe scheuren zijn die gemakkelijk kunnen worden losgemaakt. Veel inzet en moed zou in dit paar worden gevonden.
Beiden zouden doelgericht zijn en sociale neigingen hebben en daarom zou het niet zo moeilijk zijn.
Aries Woman-Aquarius Man Compatibility

Beroemd Ram-Waterman-paar

• Shannon Doherty and Rick Saloman

• Liz Sheridan and James Dean

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel deze relatie veelbelovende tekenen vertoont, zou hier niet veel romantiek bij betrokken zijn.

Waterman, hoewel loyaal, is niet toegewijd en vertoont geen expliciete tekenen van zijn romantische buien. Hoezeer ze ook passie en toewijding konden zien, niet naar elkaar toe, maar naar de buitenwereld in het algemeen, aangezien hun gehechtheid universeel is.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-vrouw en een Waterman-man maken goede vrienden voor het leven. Watermannen zijn loyaal en toegewijd. Als het Ram-vrouwtje hem de benodigde vrijheid en persoonlijke ruimte geeft, zou dit een winnende combinatie zijn. De Ram geeft de Waterman het broodnodige vertrouwen in het leven en de Waterman houdt van de kracht die ze geeft om haar te versterken.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Ram-vrouw en een Waterman-man worden niet beter in een huwelijk. Ze houden er niet van om gebonden te zijn aan de instelling van het huwelijk, in plaats daarvan kiezen ze ervoor om samen te leven. De Waterman-man zou zijn geest niet in het huwelijksleven hebben. Hij heeft universele gedachten en zou niet veel verantwoordelijkheid hebben voor het huwelijk en de nasleep ervan. Ze zijn niet gebonden aan de huwelijksbanden.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou voor dit duo slechts een gemiddelde sport en plezier zijn. De Ram neemt deze daad hartstochtelijk. De Waterman heeft echter zijn gedachten ergens anders en zorgt ervoor dat hij zich tegen het Ram-meisje keert.

Het eindspel

De Ram-vrouw zou het einde van het spel pas voelen lang nadat de relatie zuur is geworden. De Waterman-man schakelt zijn contacten gewoon in en uit wanneer hij maar wil. Het ongeduldige karakter van de Ram-vrouw maakt de omstandigheden erger.

www.findyourfate.com Beoordeling 3/10