Ram Man Met Kanker Vrouw Compatibiliteit

De Ram-man is veel onstabiel, wat het leven van de Kreeftvrouw moeilijk maakt. Hij zou scherp zijn in zijn woorden, wat misschien niet goed bij haar past. De Kreeft-vrouw houdt van een gezellig nest waar beiden tijd samen kunnen doorbrengen, maar de Ram-man krijgt graag bewonderende blikken van het andere geslacht buiten zijn wereld. Als de Ram-man haar de emotionele steun zou geven en als de Kreeft-vrouw hem de broodnodige vrijheid zou geven, dan zou dit het beste duo zijn.
Aries Man-Cancer Woman Compatibility

Beroemde Ram-Kanker-paren

• Ewan McGregor and Eve Mavrakis,

• Warren Beatty and Carly Simon

Compatibiliteit voor romantiek

The Aries man is a highly romantic character and he would bring much romance and passion in the relationship. The Cancer female would be equally receptive to the romantic moves of the Gemini man.


Compatibiliteit voor vriendschap

Deze combinatie maakt geen goede vrienden in het leven. Het Ram-mannetje zou meer een androgeenversie zijn en het Kreeft-vrouwtje zou meer een vrouwelijk karakter hebben dat vriendschap hier niet goed werkt.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze Ram-man met Kreeft-vrouw is meer compatibel met het huwelijk en de nasleep ervan. Op voorwaarde dat ze de echte dierenriemkenmerken van een Ram en Kreeft hebben. Ook zou het goed komen als de Kreeft-vrouw veel jonger is dan haar partner.

Compatibiliteit voor seks

Buitenechtelijke seks is in deze combinatie uitgesloten. Het zou meer een formele aangelegenheid zijn. Het Kreeft-vrouwtje zou heel ingetogen zijn terwijl de Ram-man wacht tot ze hem aanzet. Ze begeven zich niet op onbekend terrein in dit gebied, omdat ze het allebei als een ritueel beschouwen en niet als een amusement.

Het eindspel

Zelfs als het mis gaat, zorgt de Ram-man ervoor dat de Kreeftvrouw een veilige toekomst heeft. Een van de bekendste mannelijke partner onder de tegenhangers.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10