Compatibiliteit met Ram en Tweelingen

Ram met Airy Gemini is aangenaam en beide zorgen voor een levendige sfeer, het leven is niet saai. Gemini's verstand kan overeenkomen met de vechtlust van de Ram geniet van afwisseling, actie, ontdekking en nieuwe dingen, dus dat zou moeten delen hun interesses. Deze twee gaan op als een huis in brand, of ze zijn verstrengeld in amour of verdiept in welbespraakte argumenten.

Tweelingen houden van het aangeboren enthousiasme en de levendige geest van verrukkelijk Rams, die op hun beurt weten dat ze zich nooit hoeven te vervelen een Tweeling rond.


Compatibiliteit met Ram en Tweelingen
Omdat ze hebben hun eigen merk van bounce en bonhomie, denken buitenstaanders misschien dat dit De opzet is oppervlakkig, maar de Martiaanse Ram en de Mercuriaanse Tweelingen beter weten. Ze zijn erg goed voor elkaar, nemen elkaar af pinnen of twee als ze denken dat het nodig is, maar op een leuke, niet op een akelige manier. Maar soms kan die kwikzilver Geminian-tong te royaal uithalen en iets zo sarcastisch zeggen dat het de wollige Ariaan woedend zal maken hij of zij deelt een dosis van dat tijdelijke humeur uit, dat is hier een minuut en weg de volgende. Ze houden allebei van flirten en als ze een amoureuze hebben gevormd alliantie, het zou hen in een grote badkuip met heet water kunnen laten landen als ze allebei vluchtig en flirterig zijn, omdat ze het aankunnen en ze zijn zulke bevrijde minnaars dat ze zelfs een orgie of twee. Maar als een van hen Venus in Stier heeft of de tweeling heeft het teken van liefde in aanhankelijke Kreeft, het kan moeilijk zijn om de relatie te laten duren.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Gemini Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Gemini Man