Ram Man Met Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Dit is een combinatie die in de hemel is gemaakt. De intelligentie van de Ram-man en de creativiteit van de Boogschuttervrouw vullen elkaar gewoon aan. Samen genieten ze van avontuur en intellectuele gedachten. Hoewel incidentele breuken hier niet kunnen worden uitgesloten, zou deze relatie een vlot verloop hebben. Een goede gezondheid en een gelukkig gezin zouden hun hoogste prioriteit in het leven zijn.
Beiden zijn vastbesloten om van het komende uur te genieten en geven niet veel om de toekomst.

Aries Man-Sagittarius Woman Compatibility

Beroemde Ram-Boogschutter-paren

• Alec Baldwin and Kim Basinger,

• William Macy and Felicity Hoffman,

• Kevin Federline and Britney Spears

Compatibiliteit voor romantiek

Dit is een van de combinaties waar veel romantiek en passie bij betrokken zijn.

Ze geven volledig aan elkaar en leven een levendig samenzijn. Romantiek zou hier met veel toewijding worden nagestreefd in dit duo.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-man en een Boogschutter-vrouw zijn ook goede vrienden voor het leven. Aangezien avontuur voor beiden in het bloed zit, zou er hier geen tijd worden verspild aan verveling. Beiden zouden ook altijd buiten en op de vlucht te vinden zijn. Ze hebben veel gemeenschappelijke interesses om de zeilen te zetten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is ook een goede combinatie voor een compatibel huwelijksleven. Maar de Ram-man zou niet al te veel geïnteresseerd zijn in het huiselijk leven, terwijl de Boogschutter-partner voor de alledaagse zaken van het huishouden zal zorgen.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een compatibele daad zijn voor deze twee omdat ze het als een vorm van sport beschouwen. Het zou altijd vol leven, passie zijn en er zou geen houden meer aan zijn. Het zou meer een impulsieve daad zijn dan een belangrijk ritueel voor de voleinding.

Het eindspel

Er zouden niet veel problemen zijn in de relatie. Beiden koesteren geen wrok. Ze raken opgewonden bij het zien van de ander, zelfs na een lange breuk. Het eindspel zou dus helemaal geen einde zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10