Ram Vrouw Met Steenbok Man Compatibiliteit

Deze relatie tussen een Ram-vrouw en een Steenbok-man zou slagen als ze bereid zijn om onderweg compromissen te sluiten. Anders botsen de impulsiviteit van de Ram en de bruikbaarheid van de Steenbok. De Ram drukt zichzelf gemakkelijk uit, terwijl de Steenbok-man het moeilijk vindt om zijn gevoelens te uiten. Ze kunnen het goed met elkaar vinden als het om zakelijke of professionele zaken gaat.
Veel romantiek en passie is hier niet te zien. Maar het duo slaagt erin om samen te leven door vast te houden aan gemeenschappelijke doelen zoals het opvoeden van kinderen, het vergaren van financiën en dergelijke.

Aries Woman-Capricorn Man Compatibility

Beroemd Ram-Steenbok-paar

• Kate Hudson and Chris Robinson

• Patricia Arquette and Nicolas Cage

• Celene Dion and Rene Angelil

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel er niet veel romantiek in dit paar te vinden is, zou de relatie lang genoeg duren.

Ram zou te romantisch zijn voor de Steenbok-man om mee om te gaan. Hij is meestal gereserveerd als het gaat om het uiten van iemands sensuele gevoelens en emoties. Maar hij probeert zijn liefde voor haar te tonen door materiële voordelen op haar te laten regenen en niet door zijn emoties.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-vrouw en een Steenbok-man zijn geen goede vrienden voor het leven, maar ze maken verstandig gebruik van elkaars gezelschap. Als iedereen eerlijk is, kan de relatie gedijen op een soort vriendelijke toon.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een goede combinatie voor het huwelijk. Maar het heeft meer te maken met een traditioneel, conventioneel soort huwelijk. Het huwelijk heeft meestal te maken met het opvoeden van kinderen, het verbeteren van de financiën van het huishouden en het handhaven van de status van het gezin in de samenleving.

Compatibiliteit voor seks

Seks komt natuurlijk voor deze combinatie. Het zou een voorspelbare daad zijn voor beiden die bij de relatie betrokken zijn. Het Ram-meisje zou ook uitkijken naar iets nieuws en de Cap als ze haar zintuigen kan voeden, zou het goed en goed zijn voor het duo.

Het eindspel

This would be a stable and strong relationship as Capricorns usually cling to what they hold forever. Only the Aries woman if she feels getting bored has to call the last shot. Seks komt natuurlijk voor deze combinatie. Het zou een voorspelbare daad zijn voor beiden die bij de relatie betrokken zijn. Het Ram-meisje kijkt uit naar iets nieuws en de Cap als ze haar zintuigen kan voeden, zou het goed en zou goed voor het duo.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10