Compatibiliteit met Ram en Steenbok

Vurig Deze Fire and earth duo kan stressvol zijn. Steenbok houdt van vooruit plannen en spelen een wachtspel. Ram handelt onmiddellijk en heeft een hekel aan wachten. Tenzij beide mensen zijn bereid tolerantie te betrachten, hun zeer verschillend gezichtspunten kunnen spanning of zelfs bitterheid veroorzaken. Steenbok vaak Plet ongewild Ram.

Omdat ze allebei kardinaal zijn, dit paar kunnen rijk zijn aan ambitie en weten precies wat ze willen uit het leven. Het kan vooral spannend zijn als de Steenbok dat is de financieel directeur, die het schip bestuurt en een arendsoog houdt in alle zaken monetair en de Arian is degene die hierheen snelt en daarheen, orders winnende links, rechts en in het midden.


Compatibiliteit met Ram en Steenbok
Dan zullen ze genereren zo'n sprankeling en een fantastische bruis dat ze een bekende soft konden maken dranken firma direct uit het bedrijfsleven. Haal ze uit de directiekamer en in de open lucht en de problemen kunnen beginnen. Temperamenteel zijn deze twee zijn bedekt met heel verschillende borstels, maar omdat ze zo competitief zijn, ze zouden rivalen in liefde kunnen worden. Er kan ook zijn een botsing van ego's, principes en tradities, waarbij de Steenbok een voorstander van het goed doen en de Arian die dat allemaal opzij gooit kan wrok koesteren, lang nadat de Arian denkt dat het argument is afgelopen en zullen zitten en stoven in een sombere stilte om hun punt duidelijk te maken. hun seksleven, echter, zou kunnen zijn waar deze twee misverstanden goedmaken, omdat het zijn allebei uiterst sexy tekens.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Steenbok Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Steenbok Man