Ram Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

Dit is een relatie waarbij de Waterman-vrouw het meeste leiding geeft. Ze neemt de impulsieve en arrogante manieren van de Ram-man in zich op en zet ze om in vriendelijkere daden. Dit is een paar dat zich op geen enkel moment in het leven zal vervelen. De gepassioneerde Ram en de vrijheidslievende Waterman vullen elkaar gewoon aan in het leven. Om de relatie te laten overleven, zouden compromissen de sleutel zijn.
Aries Man-Aquarius Woman Compatibility

Beroemde Ram-Waterman-paren

• Vince Vaughn and Jennifer Aniston

Compatibiliteit voor romantiek

De Ram-man en de Waterman-vrouw in de relatie weten niet veel over romantiek en toewijding. De Waterman heeft ongetwijfeld niets te maken met passie, terwijl de opgewonden Ram meestal genoegen neemt met een rustige Waterman in een relatie.


Compatibiliteit voor vriendschap

De Ram-man en de Waterman-vrouw vinden het moeilijk om een ‚Äč‚Äčandere betrouwbare vriend voor het leven te vinden en vestigen zich daarom met deze partner. Omdat ze allebei eenlingen zijn, geleren ze gemakkelijk. Hier zou ook een enorme hoeveelheid vertrouwen en eerlijkheid bij komen kijken.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een combinatie die niet erg verenigbaar is voor het huwelijk. Meestal zou het worden verstoord en zou er hier geen sprake zijn van toenadering. Het Waterman-vrouwtje zou niet veel toewijding hebben aan de instelling van het huwelijk. Hoewel de Ram toegewijd is, zou hij het moeilijk vinden met zijn huwelijkspartner.

Compatibiliteit voor seks

Deze relatie heeft veel ruzies en kloven en uiteindelijk zou het eindigen in een seksuele ontmoeting. Seks wordt hier een manier van oplossen in dit duo. Als het op regels aankomt, is er geen vaste regel in deze combinatie over deze act.

Het eindspel

Gedurende de hele relatie zouden er misverstanden, ruzies en breuken zijn. Het zou beginnen met een knal, er zou veel bloedvergieten zijn en dan zou de relatie een griezelige kalmte ervaren die culmineerde in het eindspel van de laatste splitsing.

www.findyourfate.com Beoordeling 4/10