Stier en Maagd compatibiliteit

Beiden zijn praktisch en coöperatief, realistisch en capabel. Maar hun emotionele aard is niet vergelijkbaar. Stier emotioneel en bezitterig kan soms verzacht Maagd wiens gevoelens grotendeels onder controle zijn.

Beiden verlangen materieel succes en veiligheid. Hoe vreemd het ook mag lijken wanneer twee aarde zijn elementen omarmen, dit kan een verwarrende combinatie zijn. Hoewel ze kunnen goed met elkaar opschieten, ze zullen nooit echt rijk worden relatie, tenzij ze een spoedcursus kunnen volgen in wat elk maakt ander vinkje.


Stier en Maagd compatibiliteit

Het probleem is dat Ze hebben zulke tegengestelde karakters. Die levendige Virgos zijn veranderlijk en geregeerd door Mercurius, waardoor ze als kwikzilver zijn. Ze zullen hier botsen en daar al het licht en de schaduw willen ervaren die het leven kan Taureans, aan de andere kant, zijn vaste mensen, die worden geregeerd door levendig Venus, godin van de liefde. Wat seks betreft, het enorm verzengende de vlam van de verpulverende passie van de Taurean zal misschien niet veel meer aansteken dan een vonk van het vuur van de Maagd.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens compatibiliteit Stier Mens compatibiliteit

Stier Man en Maagd Vrouw

Stier Vrouw compatibiliteit Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Maagd Man