Stier Vrouw Met Maagd Man Compatibiliteit

De Stiervrouw en de Maagdman houden van een veilig leven en dit brengt hen samen. De Taurus-vrouw zou de gepassioneerde aard van de Maagd-man naar voren brengen. Ze zou ook het organiserende karakter van de Maagd-man waarderen. Het zou gemakkelijk zijn, want beide zijn aardse tekens. De focus zou altijd liggen op routine en bezittingen in het leven. Er zou echter wat kruisvuur zijn tussen de casual Taurus-vrouw en de clean-freak Maagd-man.
Taurus Vrouw-Maagd Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Maagd-paar

• Michelle Pfeiffer en Michael Keaton

• Barbara Streisand en Elliot Gould

• Cindy McCain en John McCain

Compatibiliteit voor romantiek

Beide zijn praktisch als het gaat om romantiek in deze combinatie.


De Vigo-man geeft meestal een belangrijke positie aan de Taurus-vrouwelijke partner. Hij zou haar beschermen en gevoelig zijn voor haar gevoelens. De Maagden zijn over het algemeen zeer gepassioneerd. Maar dan zou de honger van de Stier naar romantiek en passie veelvoudig zijn. Er zou hier een bevredigend niveau zijn met dit duo.

Compatibiliteit voor vriendschap

Zowel de Maagd-man als de Stier-vrouw zijn zeer oprecht en toegewijd aan elkaar. Daarom zou er een betere compatibiliteit zijn wanneer beide betrokken bij de relatie vrienden zijn. Ze hebben veel gedeelde interesses. Ze hebben een ontspannen houding als ze samen zijn. Maagd man die praktisch en methodisch is, zou geduldig zijn met zijn Taurus-vriend.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een goede combinatie voor een huwelijk. Beiden hebben goede waarden en aardse bezittingen betekenen veel voor hen beiden. Ze werken samen om hetzelfde te bereiken en daarom zou een betere compatibiliteit een grote rol spelen in deze combinatie. De Maagd-man zou zeer intens en toegewijd zijn in het huwelijk, terwijl de Stier-vrouw een geduldige persoonlijkheid zou zijn en daarom heerst er een gunstige sfeer in dit gebied.

Compatibiliteit voor seks

Betere compatibiliteit voor seksuele activiteit wordt gevonden in dit duo, aangezien beide onder aardse tekens vallen. Aanraken en fysieke sensuele genoegens zouden de kracht zijn voor deze combinatie. Elk probeert de ander te bevredigen tot het maximaal mogelijke niveau. Seks zou door de Maagd-man als een plicht worden beschouwd, terwijl de Taurus-vrouw geen gebrek heeft om zich sensueel uit te drukken aan haar partner.

Het eindspel

Als dit duo merkt dat dit het einde van het spel is, krijgt het Maagd-mannetje een zware zenuwinzinking. De Taurus-partner moet hem helpen hetzelfde te overwinnen. Hier zou de Maagd-man de belangrijkste oorzaak zijn voor het uiteenvallen, aangezien het Taurus-vrouwtje gemakkelijk is om mee te leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 3/10