Er zou een zekere mate van onverenigbaarheid zijn tussen een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw. De langetermijnvooruitzichten van deze relatie staan ter discussie. Dit komt omdat het Boogschuttermeisje extravert is, van avontuur houdt en erg enthousiast is over het leven. Hoewel de Maagd een introvert persoon is, houdt hij er niet van om risico's te nemen en houdt hij ervan het leven tot in de perfectie te leiden.
Het zijn zeker polen uit elkaar. Het Boogschutter-meisje is een slap en niet-hygiënisch georiënteerd waardoor de Maagd-man gek zou worden. Dit paar maakt misschien goede vrienden, maar geen partners voor het leven in het huwelijk. Het delen van een gemeenschappelijk huishouden werkt niet goed dit paar.

Maagd Man-Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Maagd-Boogschutter-paren

• Dave Stewart en Annie Lennox

• Jimmy Connors en Chris Evert

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou geen compatibiliteit zijn in romantiek en passie tussen een Maagd-mannetje en een Boogschuttermeisje.

Beiden richten hun liefde op de buitenwereld als geheel en nemen geen enkele moeite om te kanaliseren naar hun levenspartner. Het Boogschuttermeisje heeft heel veel passie, maar dat zou niet voor de Maagd-man zijn. Dit is meer een vrijgezel-of-monnik-achtige combinatie..

Compatibiliteit voor vriendschap

De Maagd-man en de Boogschuttervrouw maken goede vrienden in het leven. Ze zijn niet erg geïnteresseerd in gevoelens en emoties. In plaats daarvan hou je ervan om over alles onder de zon te praten. Het zou een relatie zijn vol plezier en plezier met een beter begrip van beide kanten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou geen compatibiliteit zijn wanneer een huwelijksrelatie een Maagd-man en een Boogschutter-meisje omvat. Beiden nemen geen enkele poging om de huwelijksrelatie aan te gaan. Ze zouden goed en wel zijn als het op een vriendelijke toon voortduurt. Het Boogschutter-vrouwtje brengt chaos in de relatie, terwijl de Maagd-man meer geneigd zou zijn om de rotzooi op te ruimen die door het Boogschutter-meisje is gemaakt. Maar dan hebben ze allebei een betere hoeveelheid humor om de relatie gaande te houden, ondanks de tegenslagen soms.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou geen verenigbare daad zijn tussen een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw. Beiden zijn niet erg geïnteresseerd in dit gebied. Wederzijdse sympathie en aantrekkingskracht zouden gebaseerd zijn op fantasie en niet op emoties of romantiek. Ze zijn blij dat ze gewoon vrienden voor het leven zijn zonder echtelijke gelukzaligheid aan te gaan.

Het eindspel

De relatie tussen een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw zal waarschijnlijk nooit eindigen. Als de omstandigheden het echter vereisen, zou het een rustige aangelegenheid zijn. Beiden koesteren geen wrok en zijn vrij van emotionele banden. Ze zouden het gevoel hebben dat ze een goede partner hadden en tot nu toe een beter leven hadden..

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10