Dit zou een zeer compatibele relatie zijn omdat beide de ander complimenteren. De aanvankelijke aantrekkingskracht tussen het duo houdt lang stand tot het einde der dagen. Ze delen gemeenschappelijke interesses en hun chemie is gewoon geweldig. Het Steenbok-meisje brengt de verborgen passies van de introverte Maagd naar buiten. Dit is een zeer goede combinatie voor huwelijk en vriendschap.
Het duo heeft nederigheid en rust gemeen en daarom zou er geen belemmering in de relatie zijn. Ze halen het beste in hun partner naar boven. Er zou rust en harmonie zijn in het huishouden en de productiviteit zou op zijn best zijn wanneer dit duo een relatie heeft.

Maagd Man-Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Maagd-Steenbok-paren

&stier; Mickey Rooney en Ava Gardner

&stier; Lyndon Baines en Lady Bird Johnson

Compatibiliteit voor romantiek

De Maagd-man en de Steenbok-vrouw delen veel compatibiliteit in hun romantische leven.

Maagd zou erg gevoelig en romantisch van aard zijn. Daarom zouden er veel zachte momenten van romantiek bij dit paar betrokken zijn. Passie zou niet gericht zijn op de partner en in plaats daarvan op het goede in het leven.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Maagd-man en een Steenbok-meisje zijn geweldige compatibele vrienden die een leven waard zijn. Ze vloeien gewoon samen en gaan door dik en dun van het leven. Dit is een relatie die loyaal, consistent, standvastig en betrouwbaar is in vergelijking met de meeste andere combinaties van de dierenriem.

Compatibiliteit voor huwelijk

Verenigbaarheid voor het huwelijk zou het beste zijn tussen een Maagd-mannetje en een Steenbok-vrouwtje. Ze plannen alles tot in de details en volgen het leven volgens de regels van het boek. Er zou veel begrip en toewijding in de relatie zijn dat het huwelijk lang genoeg zou duren. Het duo is er meer op gericht om het leven van de ander gemakkelijk en comfortabel te maken.

Compatibiliteit voor seks

Er zou meer compatibiliteit zijn wanneer een Maagd-man en een Steenbok-meisje bij seks betrokken zijn. Omdat ze het beste kunnen begrijpen, zou dit een zeer bevredigende daad zijn waarbij kwaliteit in tegenstelling tot kwantiteit het belangrijkst is. Het duo weet het beste als het om seks gaat en het zou voor beiden min of meer een zeer bevredigende taak zijn.

Het eindspel

Als de relatie van dit duo moet eindigen, dan zou dat op een droevige toon zijn. Elk zou proberen zijn of haar eigen spijt en wandaden in de relatie terug te brengen. Ze zouden de partner respecteren, zelfs als de splitsing op handen is. Na de scheiding zouden ze dierbare herinneringen met zich meedragen dat ze samen waren in het leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10