Een Maagd-man en een Vissen-vrouw lijken geen betere compatibiliteit te hebben als ze betrokken zijn bij een relatie. Dit komt omdat ze te emotioneel en gevoelig zou zijn, wat de Maagd-man niet gemakkelijk kan doorgronden. Hij is praktischer en introvert om te zwaaien met haar grillen en fantasieën. Dit zou een zeer uitdagende relatie zijn. De ordelijke Maagd kan niet in de pas lopen met het chaotische Vissen-vrouwtje.
Het zijn slechts polen uit elkaar. Er zou hier constant wrijving zijn en het maakt niet uit of een van hen uiteindelijk geestelijk verstoken raakt.

Maagd Man-Vissen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Maagd-Vissen-paren

• Richard Gere en Cindy Crawford

• Trisha Yearwood en Garth Brooks

Compatibiliteit voor romantiek

De Maagd-man en een Vissen-vrouw hebben veel romantiek, maar het lijkt erop dat er hier niet veel compatibiliteit zal zijn.

Er zouden alleen maar verlangens zijn van beide kanten. Ook lijkt het soms dat de relatie in brand staat met veel passie erbij, maar dan is het niet. Het zijn alleen emoties die de controle overstegen zijn en die de positieve groei in de relatie in de weg staan.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Maagd-man en het Vissen-meisje maken goede vrienden. Er zou ook een betere compatibiliteit zijn tussen dan in de kameraadschap, omdat zij de enige mensen in het universum zijn die hen beter kunnen begrijpen. Het zou een gekke en vrolijke vriendschap zijn om samen te vatten. Niemand anders zal bevriend zijn met dit paar.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het mannelijke Maagd en een vrouwelijke Vissen hebben niet veel gemeen om een ​​compatibel huwelijk te delen. Maar als tegenpolen elkaar aantrekken, zou er een aanvankelijke aantrekkingskracht zijn die met de tijd zou toenemen en afnemen. Het Vissen-mannetje zou meer afhankelijk zijn van de Maagd die alles in het huishouden moet doen en dit kan thuis tot wrijvingen leiden. Dit zou geen gezonde relatie zijn en het wordt erger met de tijd en de kinderen om voor te zorgen.

Compatibiliteit voor seks

Een Vissen-meisje en een Maagd-man hebben ook niet veel compatibiliteit als het om seks gaat. Hoewel bekend is dat beide individueel emotioneel en romantisch zijn, zou seks een verboden gebied zijn voor het duo. Beiden lijken geen moeite te doen om de ander betrokken of tevreden te houden.

Het eindspel

Dit is een combinatie waarbij het einde al zichtbaar was toen het begon. Maar het zou een moeizame taak zijn voor de scheiding. Beiden zouden aan de andere kant beschuldigingen en beschuldigingen uiten. Er zouden veel ontkenningen en valse propaganda zijn dat het afwikkelen van beide kanten veel meer tijd en moeite kost. Het zou hen doen denken dat ze de relatie maar beter voorgoed hadden voortgesleept.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10