Gemini Vrouw Met Maagd Man Compatibiliteit

Er zouden enkele compatibele problemen zijn tussen een Gemini-vrouw en een Maagd-man. Ze delen gemeenschappelijke interesses als het gaat om de omgang met de buitenwereld, maar als het om persoonlijke zaken gaat, liggen ze op gespannen voet. Maar als ze toegewijd blijven en eerlijk zijn tegen de ander, dan zou er goedheid zijn. De Maagd-man moet zijn kritische aard naar beneden halen en zij haar tactische kracht.
Deze combinatie vormt een goed duo of het slechtste paar, afhankelijk van de omstandigheden in het leven. Als de Maagd-man het tempo van het Gemini-meisje kan bijhouden, zou hier gelukzaligheid zijn.

Gemini Woman-Virgo Man Compatibility

Beroemd Gemini-Schorpioen-paar

• Elizabeth Hurley en Hugh Grant

• Courtney Cox Arquette en David Arquette

• Helena Bonham Carter en Tim Burton

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel romantiek en passie bij dit duo komen kijken, aangezien beide bedreven zijn in het tonen van hetzelfde. Een klassevolle combinatie zonder gebrek aan passie en sensuele moves. Ze voelen zich meer op hun gemak bij virtuele romantiek dan fysieke romantiek, omdat het hen allebei te nerveus maakt omdat ze niet zo gewend zijn aan uiterlijke uiting van passie.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou een goede kameraadschap zijn tussen een Gemini-meisje en een Maagd-man. Ze maken beste vrienden voor het leven en zijn geweldig in het entertainen van de mensen om hen heen. Maar dan kan het alter ego van de Gemini de relatie soms belemmeren. De Maagd moet hier op de hoogte zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Gemini-vrouw en de Maagd-man passen niet zo goed bij elkaar in een huwelijk. Samen settelen, kinderen krijgen en gemeenschappelijke middelen beheren, zou een probleem zijn voor dit duo, dat meer geïnteresseerd is in het delen van interesses en praten. Maar als beide ervan overtuigd zijn een succesvol leven te leiden, dan is er licht aan het einde van de tunnel. Meestal werkt deze combinatie voor het tweede huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Dit duo is compatibel genoeg voor seks. Hun nieuwsgierige aard om het tot nu toe onontgonnen gebied te verkennen, houdt de zaken gaande. Er zou veel plezier bij komen kijken en beiden zijn meer gericht op het bevredigen van de fysieke behoeften van de ander.

Het eindspel

Als de relatie eindigt, zou het voor beiden een totale chaos en een rommelige situatie zijn. Ieder vertelt over de voor- en nadelen van de relatie en zijn of haar standpunt dat de relaties onnodig lang aanslepen op een negatieve noot. Meestal eindigt deze relatie met tussenkomst van een derde partij of een hulpverlener.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10