Wanneer twee Maagden een relatie hebben, zou het een combinatie van twee perfectionisten zijn die compatibiliteit zal bestaan ​​wanneer het duo op zoek is naar iets perfects in het leven. Beiden waarderen dezelfde dingen en daarom houden gedeelde interesses ze lang bij elkaar. Ze zouden ook graag hun eigen solo-tijden hebben die, wanneer gegeven, geluk en harmonie in de relatie zouden brengen.
Beiden houden ervan om de show te leiden en dus kunnen ze samen talloze projecten realiseren, aangezien hier twee intellectuelen bij betrokken zijn.

Compatibiliteit Maagd Man-Schorpioen Vrouw

Beroemde Maagd-Maagd Paren

&dutch; Claudia Schiffer en David Copperfield

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel compatibiliteit zijn voor romantiek met dit paar, omdat romantiek en passie in deze combinatie al lang vergeten zijn.

Beide Maagden vertonen geen romantiek en emoties, expliciet dat de compatibiliteit voor romantiek hier volledig uitgesloten is.

Compatibiliteit voor vriendschap

Twee Maagden vormen een goede kameraadschap omdat ze veel gemeen hebben. Ze hebben vergelijkbare standpunten over het leven en ze hebben ook de minste tolerantie om met de andere dierenriemleden als vrienden te praten. Daarom hebben ze een goede affiniteit met de ander. Er zou mcuh openheid en eerlijkheid zijn met deze vrienden. Wanneer twee intellecten samenkomen, zou het zeker een compatibele aangelegenheid zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Maagd-man en een Maagd-vrouw delen gewoonlijk een zeer compatibel huwelijksleven. Hoewel ze niet veel toewijding hebben aan het huwelijk, verbinden gemeenschappelijke interesses hen gewoon met elkaar. De relatie vordert en rijpt met de leeftijd. Alles zou tot in de puntjes geregeld zijn, de afspraakjes, het huwelijk, de huwelijksreis, het krijgen van kinderen en dergelijke. Ze volgen de regels van het boek en maken een compatibel leven samen in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een grotere mate van compatibiliteit zijn wanneer twee Maagden bij seks betrokken zijn. De Maagden zijn een van de meest sexy dierenriemen. Maar hun seksuele voorkeuren zouden niet aan de buitenwereld worden getoond. Maar dan zouden beiden meer kieskeurig zijn over het nemen van een bad voor en na het vrijen, controleren of de spreien schoon zijn, of de verlichting gewoon perfect is en dergelijke. De sfeer om hen heen betekent veel voor hen.

Het eindspel

Als een Maagd-mannetje en een Maagd-vrouwtje besluiten hun relatie te beëindigen, dan is dat geen probleem. Ze scheiden gewoon elegant en fatsoenlijk zonder de gevoelens van de partner en de mensen om hen heen te kwetsen. Beiden vragen zich af waarom de rest van de zodiacs zoveel ophef maken als ze een relatie afblazen...

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10