Maagd en Boogschutter Compatibiliteit

Maagd is methodisch, zorgvuldig, beheerst en analytisch. Vurige Boogschutter is impulsief, snel, onafhankelijk en soms roekeloos en extravagant. De vurige Boogschutter en de aardse Maagd zijn beide veranderlijk, wat betekent dat ze allebei constant op zoek zijn naar verandering en manieren om zichzelf te verbeteren.
Als ze negatief zijn, zullen ze allebei geloven in verandering omwille van verandering, wat niet zal gebeuren, maar als ze allebei positieve mensen zijn, kan dit een combo zijn die de beste is. De Maagd zal zichzelf willen verbeteren en op het pad naar perfectie willen springen, terwijl de Boogschutter hoogstaand, filosofisch en constant op zoek zal zijn naar nieuwe kennis.

Maagd en Boogschutter Compatibiliteit

Boogschutter-Maagd compatibiliteit Vreemd genoeg kan deze combinatie beter platonisch zijn, met het accent niet op liefde, maar op leren en elkaar opleiden. Ze zouden woorden en wijsheid moeten uitwisselen, geen kussen en liefkozingen en ze zullen het net zo goed vinden van een sensatie om slimme vrienden te zijn als gepassioneerde partners. Als ze elkaars charmes echter niet kunnen weerstaan, zullen ze ontdekken dat amours voor beiden heel verschillende dingen betekent.

Een van hen behoort tenslotte tot het aarde-element en de andere tot vuur, dus ze zullen op verschillende niveaus naar liefde kijken. Die flexibele boogschutters vinden vaak dat ze houden van degene met wie ze op dat moment zijn, terwijl precieze Maagd een liefde die volledig kan worden gedefinieerd. Omdat het onstabiele wezens zijn, heeft hun liefdevolle liaison misschien niet genoeg uithoudingsvermogen en kan het uitdoven. Wanneer een mooie Maagd op de knieën gaat voor een aantrekkelijke boogschutter, kan hun thuisleven een grote strijd worden over netheid.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Boogschutter Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Boogschutter Man