Compatibiliteit met Maagd en Tweelingen

Deze combinatie van een Tweeling en een Maagd is een stimulerende katalysator. Geen van beide is overemotioneel, beide zijn praktisch in sociaal, mentaal of zakelijk belang, realistisch en sympathiek. Maagd zal niet instemmen met Gemini's veelheid aan plannen of verstrooide ideeën. Maagd concentreert zich meer op één punt. Wanneer dit spraakzame tweetal elkaar voor het eerst ontmoet.
Ze raken misschien zo diep in heerlijke gesprekken dat ze gewoon met hun kaken kwispelen en vergeten om andere delen van hun lichaam te kwispelen. Zodra daden de kans hebben gekregen om luider te spreken dan woorden, zou hun liefdesleven kunnen zijn als een van die andere delen van hun lichaam. assemblagelijnen.

Compatibiliteit met Maagd en Tweelingen

Hoewel Maagden emotioneel minder aards zijn dan Stieren en Steenbokken, kunnen ze de tweeling toch het een en ander laten zien en als ze de kinky karakters zijn die sommige Maagden kunnen zijn, dan zal de tweeling inderdaad een zeer intrigerend intermezzo te wachten staan. Gemotiveerd zijn door Mercurius kan betekenen dat beide waarschijnlijke geliefden het moeilijk zullen vinden om hun emoties te uiten, omdat hun heerser ze zowel rationeel als analytisch maakt. Ze kunnen dus enigszins cerebrale seks delen, tenzij ze allebei Venus hebben, genesteld in sympathische tekens.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Gemini Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Gemini Man