Compatibiliteit met Maagd en Waterman

Er zijn contrasten tussen de twee tekens van Waterman en Maagd. Het benadrukt eerder een mentale en intellectuele affiniteit dan een diepe emotionele band. Maagd is rationeel, intelligent, analytisch en soms cool, terwijl Waterman afstandelijk, afstandelijk en niet betrokken kan zijn. Maagd is voorzichtig, zelfbeheerst en orthodox, maar Waterman kan soms onvoorspelbaar, temperamentvol en onconventioneel zijn.
Als ze het hebben over samen aan de slag gaan, kunnen ze beginnen aan de weg naar succes.

Compatibiliteit met Maagd en Waterman

Maar als het liefde is waar ze naar op zoek zijn, kunnen ze een schok krijgen. Waterman-Maagd compatibiliteit Als ze allebei Venus hebben die bezwijmt in het liefhebben en geven van tekens zoals Leeuw of Weegschaal voor de vestale Maagd of Vissen voor de luchtige Waterman, dan zal dit een veel tederhartiger tweetal zijn. Maar als plaatsingen in hun hitlijsten niet vurig en verliefd zijn, zouden ze nooit te weten kunnen komen wat ze voor elkaar betekenen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man-compatibiliteit

--> Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Waterman Vrouw

Virgo Woman Compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Waterman Man