Een Maagd-man en een Waterman-vrouw delen een zeer compatibele affaire wanneer ze betrokken zijn bij een relatie. Ze zouden het intellectueel met elkaar kunnen vinden. Het Waterman-meisje zou slim zijn, terwijl hij logisch zou redeneren. Als de relatie lang moet duren, moet het duo wat moeite en toewijding doen. Zijn pessimistische benadering en haar optimistische goedkeuring botsen op frontale breuken.
Maar hun dromen en passie zouden van wederzijds belang zijn en daarom blijft de relatie soms ondanks tegenslagen bestaan.

Compatibiliteit Maagd Man-Waterman Vrouw

Beroemde Maagd-Waterman-paren

• Hugh Grant en Jemima Khan

• Charlie Sheen en Denise Richards

• Scott en Sarah Palin

• Lance Armstrong en Sheryl Crow

Compatibiliteit voor romantiek

Een Maagd-mannetje en een Waterman-vrouwtje hebben veel compatibiliteit als het om romantiek gaat. Dit is een zeer romantische combinatie in de dierenriem. Romantiek houdt de relatie jarenlang levend en intact. Maar passie is hier niet veel te zien, want een vurige benadering is in beide niet te vinden. Het duo houdt meer van een sublieme en subtiele en niet op te merken relatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

Dit paar maakt geweldige vrienden voor het leven. Ze genieten van het gezelschap van de ander en delen wederzijdse interesses. Er zouden veel interessante gesprekken zijn en ze vormen een goed roddelpaar. Samen gaan ze obstakels in het leven aan en veranderen problemen in kansen. Het duo zou meer gefocust zijn op het werk. Beiden zijn zeer goed op elkaar afgestemd en toegewijd aan het leven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Maagd-man en een Waterman-vrouw delen een hoge mate van compatibiliteit wanneer ze betrokken zijn bij een huwelijk. Ze hebben wederzijds respect voor elkaar in hun huwelijksrelaties. Het vordert langzaam maar gestaag. Het Waterman-meisje voegt smaak toe aan het huwelijk dat de Maagd-man zou verrukken.

Compatibiliteit voor seks

Het mannelijke Maagd en zijn Waterman-partner delen veel compatibiliteit als het om seks gaat. Ze hebben veel plezier en plezier in hun act samen. Seks zou zijn waar de relatie wordt versterkt, zo niet versterkt. Hier komt het unieke karakter van beide naar voren. Wederzijdse waardering en tevredenheid zou de sleutel zijn.

Het eindspel

Dit is een paar dat het einde op een zeer droevige noot zou eindigen. De Maagd zou erg teleurgesteld zijn. Het Waterman-meisje zou misschien als vrienden met hem willen blijven, maar dan zou het een zware taak voor hem zijn om dit aan te nemen. Een sterk fundament en wederzijds respect zorgen ervoor dat het einde voor beiden harmonieus is.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10