Compatibiliteit met Maagd en Schorpioen

Omdat beide praktisch en intelligent zijn, zal deze combinatie goed werken. Maar emotioneel zijn deze tekens verschillende werelden, Schorpioen heeft intense gevoelens, brandende verlangens en is vaak overgeleverd aan zijn of haar eigen emoties, terwijl Maagd gelooft in het beheersen ervan. Schorpioen is veeleisend, dus hij zal de betrouwbare gewetensvolle kwaliteiten van Maagd waarderen.
Als er iets is dat Maagden niet aankunnen, is het vuil. De eerste vangst die dit paar tegenkomt, is reinheid. Terwijl de Schorpioen rondrent, de charme hoger zet en de lichten uitdoet, zal de Maagd op jacht zijn en de woning in elk hoekje en gaatje controleren op stof en vuil.

Compatibiliteit met Maagd en Schorpioen

Dit echtpaar kan goed met elkaar overweg, hoewel ze het vaak beter doen in gezinsverband of zakelijk. Maar in de seksuele inzet kan dit een kortstondige liefde zijn. Het kan beslist moeilijk zijn voor de Vestaalse Maagd om de Plutonische passie van de Schorpioen te behouden. Hoewel Maagden tot het aardse element behoren, waardoor ze buitengewoon solide en gevoelvol zijn, worden ze geregeerd door die Mercurius, die hen mentaal veel gemotiveerder maakt. Als gevolg hiervan, na een aantal sensationeel stomende en buitengewoon sensuele sessies met hun witgewassen minnaar, kan de Maagd besluiten dat het allemaal een beetje vermoeiend is.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man-compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Schorpioen Vrouw

Virgo Woman Compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Schorpioen Man