Een Maagd-man en een Schorpioen-vrouw passen goed bij elkaar in een relatie. Het zou een mooie relatie zijn, aangezien het paar veel gemeenschappelijke eigenschappen deelt. Beiden voelen zich aangetrokken tot intellectuele ideeën. De Schorpioen-vrouw zou zorgen voor de romantiek en passie voor de relatie en hij zou de laatste perfectie geven. Er zou veel inzet, begrip en loyaliteit zijn bij dit duo.
Maar zodra de huwelijksreis voorbij is, beginnen de zaken te verslechteren, tenzij een van hen toegeeft. De Schorpioen-vrouw houdt meer van seks en geheimen, terwijl hij meer geneigd is tot integriteit in het leven. Het paar blijkt comfortabel te daten, maar als het gaat om een toegewijde relatie of huwelijk, vallen ze buiten bereik.

Compatibiliteit Maagd Man-Schorpioen Vrouw

Beroemde Maagd-Schorpioen-paren

• Keanu Reeves en Parker Posey

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een betere compatibiliteit zijn voor romantiek en passie in deze relatie.

Het Schorpioen-vrouwtje zou de relatie een sexappeal en emotionele betekenis geven en de Maagd heeft geen gebrek aan romantiek. Het hoogste niveau van romantiek en passie zou te vinden zijn in de combinatie Maagd en Schorpioen-meisje in de dierenriem.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Maagd-man en een Schorpioen-vrouw sluiten een compatibele vriendschap. Beiden nemen de andere partner veilig onder hun vleugels en begeleiden hen in het leven. De Maagd-man zou de gekwelde zenuwen van het nerveuze Schorpioen-meisje kalmeren en zij zou hem op haar beurt de nodige morele en emotionele steun geven die nodig is in het leven. Ze delen elk gesprek en maken goede vrienden voor het leven.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Maagd-man en zijn Schorpioen-meisje vormen een zeer compatibel huwelijk. Alles zou goed en wel zijn als hun motief in het leven is om een ​​gezin te stichten, meer geld te verdienen en de goede dingen in het leven te vergaren. Samen kan dit paar geweldige dingen bereiken in het leven. Het Maagd-mannetje gaat over het algemeen voorzichtig in het huwelijk, terwijl het Schorpioen-vrouwtje misschien opschiet. De Maagd-man zou gewoon veel pit aan het huwelijk toevoegen als het Schorpioen-meisje bereid is toe te geven.

Compatibiliteit voor seks

Als een Maagd-mannetje en een Schorpioen-vrouwtje seks hebben, zou er een hoge mate van compatibiliteit met het duo zijn. Seks zou de kracht van deze relatie zijn. Schorpioenen zijn normaal gesproken seksueel georiënteerd en Maagden houden van romantiek. Samen zou dit paar deze act in al zijn pracht verkennen. Na verloop van tijd zouden ze de kunst van het vrijen perfectioneren.

Het eindspel

Als deze relatie op een ramp afstevent, zou dat een heel slechte zaak zijn. Het Schorpioen-meisje zou erg wraakzuchtig zijn. De Maagd aan de andere kant zou koelbloedig zijn. Als hij heeft besloten het spel af te blazen, zorgt hij ervoor dat alle middelen goed worden verdeeld, dat de zaken goed op orde zijn, dan pakt hij zijn tas op om nooit meer terug te keren. Meestal neemt het Schorpioen-vrouwtje het voortouw bij het afblazen van de relatie.

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10