Maagd en Steenbok Compatibiliteit

Maagd is methodisch, zorgvuldig, beheerst en analytisch. Vurige Steenbok is impulsief, snel, onafhankelijk en soms roekeloos en extravagant. De vurige Steenbok en de aardse Maagd zijn beide veranderlijk, wat betekent dat ze allebei constant op zoek zijn naar verandering en manieren om zichzelf te verbeteren.
Als ze negatief zijn, zullen ze allebei geloven in verandering omwille van verandering, wat niet zal gebeuren, maar als ze allebei positieve mensen zijn, kan dit een combo zijn die de beste is. De Maagd zal zichzelf willen verbeteren en op het pad naar perfectie willen springen, terwijl de Steenbok hoogstaand, filosofisch en constant op zoek zal zijn naar nieuwe kennis.

Maagd en Steenbok Compatibiliteit

Ze waarderen allebei de praktische kant van het leven en werk. Beiden zijn gewetensvol, met een sterk gevoel van plicht en verantwoordelijkheid en beide zijn goed op elkaar afgestemd voor zakelijke en praktische zaken, maar er kan een gebrek zijn aan gevoelens, warme emoties en een romantische sprankeling. Steenbok bewondert de systematische, methodische, op zichzelf staande en logische manieren. Maagden geven je het gevoel dat alles mogelijk is. Wanneer een Steenbok een maagd-meisje ontmoet die zegt dat service haar tweede naam is, is dat verbazingwekkend.

De meeste Steenbok-mensen zijn doordrenkt van ambitie en willen op de een of andere manier naar de top van hun leven komen. Ze willen groot zijn in zaken en een Maagd is gewoon het meisje om deze Steenbok te helpen zijn / haar hartewens te vervullen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Steenbok Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Steenbok Man