Dit is een van de beste wedstrijden in de dierenriemcombinaties waarbij het duo erg van elkaars gezelschap geniet. Er zou een beter begrip zijn van elkaars wensen en behoeften. De Steenbok-man zou haar voorzien van alle materiële middelen en veiligheid die nodig zijn in het leven, terwijl ze hem zou helpen de bedrijfsleider te beklimmen door haar steun.
Omdat beide aardse tekens zijn, zou er veel toewijding en loyaliteit zijn. Het duo trouwt meestal en vestigt zich met kinderen in het leven. Ze dienen als de pijlers van de samenleving waarin ze zich bevinden. Er zou een gevoel van plicht, loyaliteit en veiligheid zijn bij dit paar.

Compatibiliteit Maagd Vrouw-Steenbok Man

Beroemd koppel Maagd-Steenbok

• Lauren Bacall en Humphrey Bogart

•Rachel Hunter en Rod Stewart

Compatibiliteit voor romantiek

De Maagd-vrouw en haar Steenbok-partner passen beter bij elkaar als romantiek en passie in het geding zijn.

Hoewel er romantiek in het spel is, zouden er geen expliciete opzichtige scènes zijn. De Maagdvrouw zou erg geduldig zijn met haar Steenbok-partner, zelfs als hij niet klaar is om haar uit te geven. Aan de andere kant zou hij genieten van elk moment dat hij met haar in het leven heeft.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Maagdmeisje en de Steenbokjongen vormen een compatibele kameraadschap in het leven. Hoewel ze goed voor zichzelf zijn, maken ze goede vrienden als ze samenkomen. Ze delen veel integriteit en verantwoordelijkheid als een enkele entiteit.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Maagd-vrouw en een Steenbok-man vormen een gelukkig en compatibel huwelijk. Meestal eindigt een fatsoenlijke relatie of dating voor dit duo in een huwelijk. Ze stellen regels op voor hem en haar en volgen alles nauwgezet op tot het laatste woord van het rulebook.

Compatibiliteit voor seks

Het Maagd-meisje en haar Steenbok-partner delen een goede mate van compatibiliteit wanneer ze seks hebben. Als aardse tekens zou er hier in dit gebied geen gebrek zijn. Zowel kwantiteit als kwaliteit zou hier worden gehaald. Het duo geniet gewoon wanneer ze zin hebben in toen en daar. Ze hebben geen beperkingen als het gaat om seks. Verwennerij zou de sleutel zijn.

Het eindspel

Een Maagd-vrouw en een Steenbok-man gaan gewoon door met hun relatie, zelfs onder tumultueuze omstandigheden. Als het moet worden beëindigd, zou het alleen met het Maagd-meisje te maken hebben. Omdat de Steenbok-man heel goed weet dat hij op niemand anders kan rekenen dan zijn Maagd-meisje, omdat ze hem alleen maar perfect kan maken. Hij zou veel berouw hebben en gedesoriënteerd zijn als de scheiding praktisch zou plaatsvinden.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10