Een Maagd-vrouw en een Vissen-man hebben niet veel dingen gemeen dat compatibiliteit hier een kwestie van vraag is. Als tegengestelde tekens trekken ze wel aan, maar kunnen ze de getijden van het leven niet bijhouden. Het Maagd-meisje zou zijn intellect en dromen leuk vinden en hij zou gefascineerd zijn door haar praktische kant van het leven. Emoties zouden hier de boventoon voeren bij dit paar.
Maar als de Vissen-man in fantasie leeft, dan is deze relatie gedoemd te vernietigen. De perfectie van de Maagd en de chaos van Vissen kunnen gewoon niet gemakkelijk met elkaar overweg in het leven.

Compatibiliteit Maagd Vrouw-Vissen Man

Beroemd koppel Maagd-Vissen

&stier; Cindy Crawford en Richard Gere

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel compatibiliteit zijn voor romantiek tussen een Maagdvrouw en een Waterman-man. Beiden houden van fantasie en dromen en zijn daarom heel romantisch samen.

Maar wordt hier echte passie gevonden?, het is nog een vraag om een ​​correct antwoord te krijgen..

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Maagd-vrouwtje en haar Vissen-mannetje hebben niets gemeen voor een compatibele vriendschappelijke relatie. De relatie tussen hen is niet sterk en betrouwbaar en is te chaotisch dat kameraadschap hier niet kan overleven. Liefde, toewijding en loyaliteit is ook verstoken bij dit paar dat vriendschap volledig uit den boze is.

Compatibiliteit voor huwelijk

Verenigbaarheid voor het huwelijk is iets dat niet zal gebeuren tussen een Maagd-meisje en een Vissen-man. Want het zijn tegenovergestelde tekens en het Maagd-meisje kan de chaotische Vissen-man in het leven niet bijhouden. Hoewel hij vol romantiek zou zijn, zou hij het niet goed kunnen kanaliseren naar zijn partner die de Maagd-vrouw alleen vindt in een passieloze wereld. Ook Maagd's constante kritiek op perfectie kan niet worden getolereerd door de gemakkelijke Vissen-man.

Compatibiliteit voor seks

Verenigbaarheid in seks zou beter zijn tussen een Maagd-vrouwtje en een Vissen-mannetje. Hij doet er alles aan om zijn meisje te plezieren en tevreden te stellen. Maar dan zou hij niet beschikbaar zijn op het moment dat het Maagd-meisje hem het meest wil. Zijn dwalen of dromen zal het Maagd-meisje waarschijnlijk af en toe voor de gek houden.

Het eindspel

Onverenigbaarheid in de relatie zou een onopgeruimde puinhoop hebben gecreëerd die het einde vol wrok en woede voor het duo zou hebben. Beiden hebben het gevoel dat ze hun leven hebben vergooid met de verkeerde jongen/meisje. De Vissen-man zou al een nieuwe relatie hebben gevonden. Maar de Maagd-vrouw vindt het een beetje moeilijk om het leven te leiden met zorgen en angsten die haar geesten kwellen.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10