Maagd en Vissen Compatibiliteit

Maagd is het tegenovergestelde teken van Vissen, maar beide kunnen elkaar aanvullen. Ze zien dingen met verschillende ogen, elk zal altijd een mysterie voor de ander zijn. Maagd wordt gemotiveerd door rede, analyse, feiten en logica. Vissen wordt geleid door gevoelens, emoties, intuïtie en dat vreemde vermogen om aan te voelen wat wat is. Maagd brengt methode naar de waanzin, romantiek, verbeeldingskracht van Vissen.
Vissen kunnen een vleugje ongrijpbare magie toevoegen aan het leven van Maagd. Deze astrologische tegenstellingen hadden voor elkaar kunnen worden gemaakt. Het is wanneer ze alleen zijn dat dit paar echt kan klikken. De behoefte van de maagd om te theoretiseren over seks en het vervolgens in de praktijk te brengen, zal het perfecte tegenwicht bieden voor de fantasieën van de vissen en deze twee kon alles uitproberen onder de zon.

Maagd en Vissen Compatibiliteit

De nuchtere Maagd kan die krachtige Vissen-gevoelens en fantasieën beheersen en de vissen zullen voelen dat hun Maagd-valentijn doordrenkt is van gezond verstand en heerlijk verrukkelijk is. Het is een perfect partnerschap en de Vissen zullen in staat zijn om de Gary Virgo-natuur te kleuren met alle andere kleuren van de regenboog, terwijl de Maagd no-nonsense zwart en wit in de persoonlijkheid van de Vissen zal injecteren. In feite zullen ze zo'n verbijsterend seksleven hebben dat hij het moeilijk zou omschrijven.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Vissen Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Vissen Man