Maagd en Stier Compatibiliteit

Beiden zijn praktisch en realistisch, coöperatief en capabel. Hun emotionele aard is echter niet vergelijkbaar. Stier die emotioneel en bezitterig is, kan Maagd soms verzachten wiens gevoelens grotendeels onder controle zijn. Beiden verlangen naar materieel succes en zekerheid. Hoe vreemd het ook mag lijken wanneer twee aarde-elementen elkaar omhelzen, dit kan een verwarrende combinatie zijn.
Hoewel ze goed met elkaar kunnen opschieten, zullen ze nooit een echt rijke relatie hebben, tenzij ze een spoedcursus kunnen volgen in wat elkaar drijft.

Virgo-Taurus Compatibility

Het probleem is dat ze zulke tegengestelde karakters hebben. Die levendige Maagden zijn veranderlijk en worden geregeerd door Mercurius, waardoor ze als kwikzilver lijken. Ze zullen hier en daar botsen, omdat ze al het licht en de schaduw willen ervaren die het leven te bieden heeft. Taureanen daarentegen zijn vaste mensen, die worden geregeerd door de levendige Venus, de godin van de liefde. Wat seks betreft, mag de enorm verzengende vlam van de verpulverende passie van de Taurean niet veel meer aansteken dan een vonk van het vuur van de Maagd.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Virgo Man compatibiliteit

Virgo Man compatibiliteit

Maagd Man en Stier Vrouw

Virgo Woman compatibiliteit

Virgo Woman compatibiliteit

Maagd Vrouw en Stier Man