Compatibiliteit Steenbok en Weegschaal

Deze combinatie van Weegschaal met Steenbok kan niet gemakkelijk worden gecombineerd zoals er zou moeten zijn een gemeenschappelijk doel of lot om een ‚Äč‚Äčlangdurige associatie te vormen. Steenbokken zijn niet demonstratief en duiden niet openlijk op warmte van liefde en genegenheid die Weegschaal nodig heeft. Weegschaal geniet van gemak, luxe en genotzucht.
Steenbok neemt het leven serieus, neemt verantwoordelijkheid en kan veel beter omgaan met bezuinigingen dan Weegschaal.

Compatibiliteit Steenbok-Weegschaal

Steenbok moet onthouden dat het delen van liefde, genegenheid en mooie dingen net zo belangrijk is voor Weegschaal als voedsel en water. Deze twee zullen elkaar steunen door dik en dun en hoe langer hun verbinding duurt, hoe beter het is zal worden. En omdat ze beide kardinale wezens, zullen ze elkaars ambities begrijpen. De Weegschaal verwacht dat de Steenbok zo nu en dan op een gebogen knie springt De liefde van Steenbok kan er onder de oppervlakte zijn, maar het is misschien niet teder genoeg voor de delicate vertering van de Weegschaalliefhebber.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Weegschaal Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Weegschaal Man