Compatibiliteit Steenbok en Boogschutter

Er is een gemarkeerd contrast in deze relatie tussen de Boogschutter en de Steenbok. Onafhankelijke, vrijheidslievende Boogschutter zal niet vriendelijk zijn om onderdrukt of beperkt worden door Steenbok, die op zijn beurt niet zal begrijp de innerlijke verlangens, hoge idealen en onmogelijke van Boogschutter dromen.
Als ze de kloof kunnen overbruggen en een gelukkige relatie kunnen bereiken, elk zal zeker profiteren op de lange termijn. Boogschutter is geregeerd door joviale Jupiter, de planeet van expansie en zorgvuldige Steenbok wordt geregeerd door de stoere Saturnus, de planeet van beperking.

Compatibiliteit Steenbok-Boogschutter

Als dit paar is slim, ze kunnen eindigen met een winnende combinatie die niet eens zal geven ze de kleinste steek. Als dit geweldige tweetal een partnerschap kan bedenken als positief en productief, zullen ze slim zijn. Maar als ze een relatie die volledig op seks is gebaseerd, dan zitten deze twee in de problemen, omdat het niet genoeg zal zijn om ze bij elkaar te houden. Er moet een extra zijn dimensie als ze een succes willen worden, omdat ze werken op verschillende niveaus qua liefde. De geit is meer demonstratief in seks dan met hun with diepste emoties en de boogschutter meer expressief in alledaagse zaken dan in hun seksleven.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Boogschutter Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Boogschutter Man