Steenbok Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

Er lijkt een zekere mate van onverenigbaarheid te zijn tussen een Steenbok-man en een Waterman-vrouw in een relatie. Maar dan kunnen wederzijds vertrouwen, begrip en compromissen hier bij dit duo wonderen doen. Het Waterman-meisje zou te onafhankelijk en vrijheidslievend zijn, wat niet goed zou worden opgevat door de Waterman-man. Na verloop van tijd begint de aanvankelijke aantrekkingskracht die was begonnen langzaam af te nemen.

Sommige verschillen in hun aard zorgen ervoor dat deze combinatie op vreemde tijden in de war raakt. Steenbok is een conservatieve man, terwijl het Waterman-meisje veel vooruitstrevend zou zijn, wat af en toe voor kloven zou kunnen zorgen met deze combo. Maar dan kan dit ook een goede en betrokken match maken met ervaring, inzet en geduld.

Compatibiliteit Steenbok Man-Waterman Vrouw

Beroemde Steenbok-Waterman-paren

• Nicolas Cage en Lisa Marie Presley

•Ted Dawson en Mary Steenburger

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel compatibiliteit te zien zijn op het gebied van romantiek met dit paar. Inderdaad, de Steenbok-man zou de romantiek van de Waterman-vrouw naar voren brengen.

De van nature romantische Steenbok-man zou met al zijn middelen vechten om het Waterman-meisje zo sensueel mogelijk te maken, terwijl ze blijft ontkennen dat het geen romantiek is maar universele broederschap, of vriendschap en wat niet..

Compatibiliteit voor vriendschap

De Steenbok-man zal zich hoogstwaarschijnlijk vestigen in een comfortabele vriendschappelijke relatie, alleen met een Waterman-meisje. Voor het Waterman-meisje is vriendschap meer welkom dan een romantische ontmoeting. Ze maken goede vrienden op reis. Terwijl de Waterman-vrouw meer gebogen zou zijn over de expliciete scènes, zou de Steenbok-man over de fijnere punten van alles gebogen zijn...

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Steenbok-man en een Waterman-vrouw delen een zeer comfortabel en compatibel huwelijk voor het leven. Er zou kwaliteit in het gezelschap zijn. Omdat ze allebei conservatief zijn, zorgen ze ervoor dat hun huwelijk het tij keert van elke vorm van desintegratie die de samenleving over hen zou kunnen brengen. De Steenbok-man zou voorzichtig en traag zijn in zijn bewegingen. Hoewel het Waterman-meisje ergens anders in opgaat, zorgt ze ervoor dat ze er voor hem is wanneer hij haar het meest nodig heeft in het leven. Deze combinatie vormt een zeer stabiel huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een compatibele aangelegenheid zijn als dit duo zich met hetzelfde bezighoudt. Het zou een fysieke manier zijn om ze bij elkaar te brengen. Omdat beiden een dromerig leven leiden, helpt het hen om de werkelijkheid op een meer sensuele toon te ervaren. De Steenbok-man is een zeer toegewijde minnaar en het Waterman-meisje zou de nodige wendingen en bochten geven om de act tot een hoogtepunt te brengen.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10

Compatibiliteit met sterrenbeelden

tweeling   Kanker  Leeuw  maagd  Weegschaal  Schorpioen  boogschutter   Waterman   Vissen  RAM  stier