Liefdeswedstrijd Steenbok

Als het gaat om een ​​compatibele liefdesmatch, kan Steenbok het beste worden gecombineerd met andere aardetekens of de watertekens die hun complimenten zijn.

Steenbokken zijn ambitieus en voelen zich vaak aangetrokken tot ambitieuze liefdespartners. De trouwe Stier en de praktische Maagd zijn hun ideale liefdesmatches. Hun nummer één liefdesmatch lijkt echter de ambitieuze en raadselachtige Schorpioen te zijn.

Steenbok met Ram

Hoewel ze tegengestelde tekens zijn, passen ze goed bij elkaar. Ram brengt opwinding en Steenbok leert Ram de nuances van succes.


Steenbok met Stier

Er zou hier wederzijds respect, liefde en genegenheid zijn. Samen gaan ze een leven lang mee.

Steenbok met Tweelingen

Hoewel de energieniveaus verschillend zijn, aangezien de Tweeling cool is en Steenbok druk bezig, trekken gemeenschappelijke interesses hen aan.

Steenbok met Kreeft

Het zijn tegengestelde tekens, maar wederzijds begrip en respect voor elkaar maken ze tot een ideale liefdesmatch.

Steenbok met Leeuw

Deze twee domineren graag en de wrijving stijgt hier. Als hun ambities goed op elkaar zijn afgestemd, zou er goedheid zijn.

Steenbok met Maagd

Beide zijn aardse tekens, ze bouwen een solide relatie op die voor altijd zou duren.

Steenbok met Weegschaal

Als ze samenwerken voor een gemeenschappelijk doel, dan zou dit een geweldige liefdesmatch zijn. Wederzijds geven en nemen wordt hier gevraagd.

Steenbok met Schorpioen

Dit zou een geweldige match zijn als het duo van plan is om samen te werken. Moet zich echter ontdoen van het proberen de ander te beheersen.

Steenbok met Boogschutter

Hun doel met het leven is heel anders. De avontuurlijke Boogschutter en de verantwoordelijke Steenbok kunnen echter samen smelten wanneer ze zich inzetten.

Steenbok met Steenbok

Ze zijn van elkaar afhankelijk en vormen een sterke band die een leven lang bestaat.

Steenbok met Waterman

Hoewel er wederzijdse zorg voor elkaar is, kunnen ze niet lang samen blijven omdat er geen positieve verbinding is.

Steenbok met Vissen

Ondanks dat ze op verschillende sporen zitten, werken ze goed samen in een relatie. De stabiliteit van Steenbok complimenteert de dromerige Vissen.