Compatibiliteit Steenbok en Waterman

Deze relatie zal onderhevig zijn aan veranderingen van stemmingen, routine en attitudes. Veel er zullen aan beide kanten persoonlijke aanpassingen moeten worden gedaan, hoewel deze zijn misschien niet gemakkelijk te bereiken omdat Waterman onafhankelijk is en koppig over persoonlijke idee├źn terwijl Steenbok het nooit kan doorgronden waarom Waterman soms onvoorspelbaar en grillig wordt.
Dit gedrag ondermijnt het verlangen van Steenbok naar stabiliteit en veiligheid het eerste dat de zorgvuldige Steenbok moet uitzoeken, is of hun Aquarius-amor wordt geregeerd door ongebruikelijk Uranus of veiliger Saturnus.

Compatibiliteit Steenbok-Waterman

Als het zo geringd is heerser Saturnus, dan zal de Waterman in kwestie zo Saturnus zijn dat ze lijken op de prachtige geiten. Als de Waterman wordt geactiveerd door onorthodoxe Uranus, dit tweetal zal ofwel tikken als een gekke klok een relatie van uitersten zijn voor een Uranische Waterman en een zorgvuldige Steenbok, maar als het leidende licht van de waterdrager Saturnus is, zullen ze verwant zijn geesten. Wat de slimme Steenbok nooit mag vergeten als ze hem hebben gevonden een van deze waterdragers is dat Watermannen in alle soorten en maten hebben wat avontuur en opwinding nodig om hun leven op te fleuren. En als ze krijg het niet van hun naasten, ze zullen iets drastisch doen om het tot stand te brengen.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Waterman Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en Waterman Man