Steenbok Man Met Vissen Vrouw Compatibiliteit

De Steenbok-man en de Vissen-vrouw leiden een zeer compatibele langdurige relatie. De Steenbok-man zou sterk genoeg zijn om de innerlijke kracht van het zwakhartige Vissen-meisje te vergroten. Hij zou veiligheid in haar leven brengen, terwijl zij hem op haar beurt zou helpen zijn emotionele kant naar voren te brengen. De Vissen-vrouw zou een goede partner zijn aan de zijde van een Steenbok-man.

De wellustige Steenbok-man zou gewoon worden weggevaagd door het sensuele Vissen-meisje.

Compatibiliteit Steenbok Man-Vissen Vrouw

Beroemde stelletjes Steenbok-Vissen

• Darryl Hannah en Val Kilmer

Compatibiliteit voor romantiek

De Steenbok-man en de Vissen-vrouw delen een zeer compatibele romantische affaire in het leven.

Het Vissen-meisje heeft het vermogen om de romantiek uit elke man naar voren te brengen, zo niet de Steenbok-man. De relatie zou ook vol passie zijn. Dit zou een zeer verenigbare vereniging zijn van twee perfect afgestemde zielen. Vrede en harmonie zouden heersen wanneer dit duo een romantische relatie heeft.

Compatibiliteit voor vriendschap

Dit paar deelt een grotere mate van compatibiliteit wanneer ze als vrienden een relatie hebben. Ze vormen een van de onverschrokken paren. Er zou veel begrip zijn en ze vergeven en vergeten dingen gewoon en gaan verder in het leven. In dit paar zou een soort onvoorwaardelijke liefde te zien zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Als het gaat om compatibiliteit in het huwelijk, delen een Steenbok-man en een Vissen-vrouw een van de beste chemie onder de dierenriem. Iedereen voelt dat zijn of haar partner speciaal voor hem/haar is. Hoewel er aanvankelijk enkele onverenigbare momenten zouden zijn, met de tand des tijds, rijpt dit huwelijk of deze relatie op een positieve noot tot groot vermaak van beide betrokkenen. Absoluut compatibel huwelijk zou worden gezien.

Compatibiliteit voor seks

Verenigbaarheid in seks is een vanzelfsprekendheid voor dit paar. De sensuele Vissen-vrouw brengt glamour en erotiek in de act. Beiden stellen alles in het werk dat de ander even ge├»nspireerd en tevreden is met de daad. Het Vissen-meisje geeft hier gewoon toe aan de fantasie├źn van de Steenbok-man.

Het eindspel

Hoewel deze relatie iets heel compatibel is dat hoogstwaarschijnlijk niet zal eindigen, als het lot zijn zin heeft, zorgen ze ervoor dat ze elkaars leven en herinneringen gewoon verpesten !!!

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10

Compatibiliteit met sterrenbeelden

tweeling   Kanker  Leeuw  maagd  Weegschaal  Schorpioen  boogschutter   Waterman   Vissen  RAM  stier