Compatibiliteit Steenbok en Vissen Pi

Deze tekens van Steenbok en Vissen vullen elkaar aan. Vissen vindt het gemakkelijk samen te voegen en zich aan te passen aan mensen en situaties die veilig. Steenbok is de belichaming van veiligheid en zekerheid. Vissen is intens gevoelig, emotioneel, romantisch en sentimenteel, dus kan zich verdrietig of gekwetst voelen wanneer Steenbok zijn/haar ware gevoelens verbergt.
Compatibiliteit Steenbok-Vissen

Vissen is niet iemand met agressieve competitieve tekens, dus biedt geen schijnbare bedreiging voor de ambitieuze en langetermijnplannen van Steenbok om te klimmen de ladder van succes. Het gevoel van management van Steenbok en uitstekend praktische vaardigheden zullen helpen om de gevoelige Vissen te beschermen tegen enkele van de harde realiteiten van het leven.


Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Vissen Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Steenbok-vrouwen

Steenbok Vrouw en Vissen Man