Compatibiliteit Steenbok en Ram

Vurig Dit duo van Vuur en aarde kan stressvol zijn. Steenbok houdt ervan om vooruit te plannen en een wachtspel te spelen. Ram handelt onmiddellijk en heeft een hekel aan wachten. Tenzij beide mensen bereid zijn tolerantie te betrachten, kunnen hun extreem verschillende gezichtspunten spanning of zelfs bitterheid veroorzaken. Steenbok verplettert vaak ongewild Ram. Omdat ze allebei kardinaal zijn, kan dit stel ambitieus zijn en precies weten wat ze van het leven willen.
Het kan vooral opwindend zijn als de Steenbok de financieel directeur is, die het schip bestuurt en een arendsoog houdt op alle monetaire zaken en de Arian degene is die heen en weer snelt en orders links, rechts en in het midden binnenhaalt.

Compatibiliteit Steenbok-Ram

Compatibiliteit Ram-Steenbok Dan zullen ze zo'n sprankeling en een fantastische bruis genereren dat ze een bekende frisdrankfirma meteen failliet kunnen laten gaan. Breng ze uit de directiekamer en de open lucht in en de problemen kunnen beginnen. Temperamenteel zijn deze twee met heel verschillende borstels overspoeld, maar omdat ze zo competitief zijn, kunnen ze verliefde rivalen worden.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en Ram Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en Ram Man