Compatibiliteit van Steenbok en Maagd

Maagd is methodisch, zorgvuldig, gecontroleerd en analytisch. Vurige Steenbok is impulsief, snel, onafhankelijk en soms roekeloos en extravagant. De vurige Steenbok en de aardse Maagd zijn beide veranderlijk, wat betekent: dat ze allebei constant op zoek zijn naar verandering en manieren zichzelf te verbeteren.
Als ze negatief zijn, zullen ze allebei geloven in verandering omwille van verandering, wat niet zal gebeuren, maar als ze allebei positief zijn mensen, dit kan een combo zijn die de beste is. De Maagd Vir zal zichzelf willen verbeteren en zich op het pad naar perfectie willen voortbewegen, terwijl de Steenbok hooghartig, filosofisch en constant zal zijn op zoek naar nieuwe kennis.

Compatibiliteit Steenbok-Maagd

Ze beiden waarderen de praktische kant van leven en werk. Beiden zijn gewetensvol, met een sterk plichts- en verantwoordelijkheidsgevoel en beide passen goed bij elkaar voor zakelijke en praktische zaken, maar er kan een gebrek aan gevoelens zijn, warme emoties en een romantische sprankeling. Steenbok bewondert de systematische, methodische, op zichzelf staande en logische manieren. Maagden laten je voelen dat alles mogelijk is. Wanneer een Steenbok een Maagd ontmoet die zegt dat service haar middelste naam is, het is geweldig. De meeste Steenbok-mensen zijn doordrenkt van ambitie en willen op een of andere manier de top van hun leven bereiken manier of andere. Ze willen groot worden in het bedrijfsleven en een Maagd is gewoon het meisje om deze Steenbok te helpen zijn/haar hartenwens te verwezenlijken.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Maagd Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en Maagd Man