Compatibiliteit Steenbok en Leeuw Leo

Op de lange termijn kan Leo zich ingesloten of beperkt voelen door Steenbok die op hun beurt het gevoel zullen hebben dat Leo's manieren extravagant of demonstratief zijn. Leeuw houdt ervan om het leven ten volle te leven, terwijl Steenbok dat ook is voorzichtig en conservatief, plannen graag voor de toekomst. Steenbok, emotioneel gereserveerd en vrij weinig demonstratief, realiseert zich zelden dat Leos zich uitgehongerd zal voelen tenzij hij veel liefde en genegenheid krijgt en waardering.
Deze koppeling is als zomer en winter krijgen samen en hierdoor kan de temperatuur op en neer gaan.

Compatibiliteit Steenbok-Leo

Deze twee kunnen respecteren elkaar enorm wanneer ze allebei verwikkeld zijn in een zakelijke relatie levendige Leo zal fabelachtig flamboyant zijn en veel bestellingen winnen, terwijl de slimme Steenbok zal op de achtergrond zijn. Als liefde is om te duren, deze twee moeten allebei leren om meer toe te geven en niet zo ongelooflijk onbuigzaam te zijn. Zolang dit paar krachtige passie beoefent en niet gepassioneerd macht, ze zouden een geweldige tijd moeten hebben. Er mogen geen indringers zijn in hun priv├ęgebied.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Leeuw Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Leeuw Man