Compatibiliteit Steenbok en Schorpioen

Geen van beiden verwacht dat het leven een gemakkelijke weg is vol plezier en spelletjes. Beide kunnen wees toegewijd, vastberaden en hardwerkend. In serieus en praktisch belangrijk is, vormen ze een goed team als hun doelen hetzelfde zijn. Wanneer conflict ontstaat, kunnen ze dodelijke vijanden zijn. Aangezien geen van beiden geeft gemakkelijk op, ernstige kloven zullen niet gemakkelijk of snel worden opgelost tussen de twee.
Slimme oude Steenbokken weten wanneer ze wat doen ze werken samen met Scorpios, want als een geit een schorpioen ontmoet, het is dierlijke magie. Steenbokken kunnen bijna net zo sexy zijn als Schorpioenen wanneer ze zetten hun zinnen erop.
Compatibiliteit Steenbok-Schorpioen

Als het op liefde aankomt, deze twee kunnen een basis vormen voor gevoelens die hen een leven lang kunnen bijblijven. Een Schorpioen-Steenbok-paar is als een geval van bordeaux-kardinale Steenbokken die de ladder van succes willen beklimmen. Het enige probleem komt als ze stortten zich voor het eerst in elkaars amoureuze armen in hun tienerjaren, omdat dan kunnen ze het misschien niet aan als ze de hik krijgen. Anders, als ze het nemen als de schildpad en niet rondspringen als de haas, ze zouden de compatibiliteitstest kunnen doorstaan.


Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Schorpioen Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Schorpioen Man