Compatibiliteit Steenbok en Tweelingen

Tweelingen kan een aanvulling zijn de wijsheid en ervaring van Steenbok op voorwaarde dat beide bereid zijn communiceren. Soms moeten beide het eens of oneens zijn. Steenbok is stabiel en gecontroleerd en Gemini is dol op verandering. Steenbok begrijpt niet altijd de zeer sterke, kwikzilveren manieren van Tweelingen. Hoewel heel verschillend, kan elk de ander verrijken met geschenken enz.
Vreemd genoeg is dit een relatie die kan werken voor de verkeerde reden. Steenbokken kunnen echte workaholics zijn. Voor zover de Gemini maakt zich zorgen, het geeft hen een vergunning om door de stad te springen een geweldige tijd hebben en geen vragen stellen.

Compatibiliteit Steenbok-Gemini

Geen van beiden zal weten wat de ander doet, zodat ze allebei meedogenloos ontrouw kunnen zijn, flirten en flirten overal en geen van beide zal de wijzer. De geiten zijn op een bepaalde manier prachtig. De beperkende ringen van hun heerser, prachtige Saturnus, maak ze voorzichtig, voorzichtig en bedachtzaam. Sommige van hen kan ook ongelooflijk conservatief zijn, met meer dan alleen een hint van ouderwets zijn. Tweelingen daarentegen zijn meestal één stap voor op alle anderen, altijd op zoek naar iets nieuws, hun mercurial geesten bij het opgooien van een munt en rennen van steen naar steen langs de snelweg van het leven.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Tweelingen Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Gemini Man