Steenbok Man Met Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Een Steenbok-man en een Steenbok-vrouw delen een compatibele relatie in het leven. In deze combinatie zou er overal een perfecte orde zijn, zou er vrede heersen in het huishouden. Alles zou tot in de puntjes worden gepland en uitgevoerd. Beiden zouden conservatief zijn en de regels van het leven volgen. Het huwelijk zou voor hen een heilige instelling zijn en samen zouden ze werken aan het welzijn van de mensen om hen heen en die van hen afhankelijk zijn.

Conservatieve gedachten en ideeën zouden tussen dit duo worden gehandhaafd en compatibiliteit prevaleert standaard.

Compatibiliteit Steenbok Man-Steenbok Vrouw

Beroemde Steenbok-Steenbok-paren

&stier; Jude Law en Sienna Miller

&stier; Orlando Bloom en Kate Bosworth

&stier; Cary Grant en Dyan Cannon

&stier; Tiger Woods en Elin Nordegren

Compatibiliteit voor romantiek

Een Steenbok-man en een Steenbok-vrouw hebben een grotere compatibiliteit wanneer romantiek en passie in de relatie worden overwogen. Er zou hier veel romantiek zijn met dit stel. Een verliefd stel dat samen naar de zonsondergang kijkt met hun handen stevig vastgehouden, zou het perfecte plaatje van dit duo zijn. Maar dan is hier niet veel passie te vinden omdat ze allebei volledig geaard zijn. Bezit zou hier ook wel eens in- en uitspringen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Steenbok-mannetje en een Steenbok-vrouwtje zijn gewoon goede vrienden voor het leven. Hun liefde voor conservatieve gedachten, orde en discipline bindt hen gewoon samen. Ze zouden zeer toegewijd zijn aan elkaar en daarom zou vriendschap hier een zeer verenigbare aangelegenheid zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Wanneer een Steenbok-man en een Steenbok-vrouw een huwelijk aangaan, zou het gewoon gelukzaligheid zijn met perfecte synchronisatie en het zou gewoon een huwelijk in de hemel zijn. Beiden volgen de regelboeken goed en er zou geen sprake zijn van afdwalen of achterbaksen dat vrede heerst en perfecte compatibiliteit wordt bereikt.

Compatibiliteit voor seks

Seks is iets dat een Steenbok-kerel en een Steenbok-meisje in het leven samenbindt. De bedoeling van trouwen zou zijn om meer van deze grondstof te krijgen. Seks staat centraal in deze combinatie en er zou hier geen gebrek zijn aan compatibiliteit.

Het eindspel

Als een Steenbok-man en een Steenbok-vrouw in een relatie de intentie hebben om de relatie te beëindigen, dan zou het een wederzijdse beslissing zijn geweest. Tijdens de splitsing zou veel waardigheid en goodwill worden gevonden. Wederzijdse activa zouden op een zeer zakelijke manier worden verdeeld. Er zou geen wrok zijn aan beide kanten.

www.findyourfate.com Rating 10/10

Compatibiliteit met sterrenbeelden

tweeling   Kanker  Leeuw  maagd  Weegschaal  Schorpioen  boogschutter   Waterman   Vissen  RAM  stier