Gemini Man Met Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Steenbok-vrouw in het leven. De Gemini-man zou de Steenbok-vrouw kunnen leren veranderingen in het leven te accepteren. De Gemini-man is een natuurlijke flirt, terwijl het Steenbok-meisje een warme, zachtaardige persoon is. Het ongeduld van de Gemini-man kan niet goed samengaan met het blijvende karakter van het Cap-meisje.
Ze vullen elkaar aan en houden ervan om gesprekken te voeren over intellectuele onderwerpen die van belang zijn. De Steenbok-vrouw zou meer zo blij zijn om thuis te zijn, terwijl de Gemini-man altijd de stad uit blijkt te zijn. Zij is een goede luisteraar en hij is een goede prater. Ze kunnen dus makkelijk met elkaar overweg.

Gemini Man-Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Gemini-Steenbok-paren

• Jean-Paul Sartre en Simone DeBeauvoir

• Paul McCartney en Heather Mills

• Richard Wagner en Cosima von Bulow

• Paul McCartney en Heather Mills

• Johnny Depp en Kate Moss

• Johnny Depp en Vanessa Paradis

More about this source text

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek in dit paar te vinden zijn. Hoewel Gemini romantisch van aard kan blijken te zijn, is het meisje van Steenbok niet onder de indruk van zijn romantische bewegingen. Ze zou alleen uit zijn op praktische illustraties. Er zouden ook af en toe momenten van passie zijn, maar dit paar kan zelden samen in het openbaar in een romantische of gepassioneerde bui worden gezien.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Tweeling-man en de Steenbok-vrouw maken goede vrienden in het leven. Dit komt omdat Steenbok de Gemini-man helpt een georganiseerd leven te leiden. Ze helpt hem om prioriteiten te stellen. Er zou een goede mate van vriendelijkheid zijn met dit paar.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Gemini-man en de Steenbok-vrouw vormen een zeer compatibel huwelijksleven. Ze halen het beste in de ander naar boven en het zou een stabiele relatie zijn voor lang. Het meisje van Steenbok moet voor praktische zaken zorgen, aangezien de Tweeling een warhoofd is. Ze moet hem aan de grond houden, want hij zal waarschijnlijk altijd blijven drijven.

Compatibiliteit voor seks

Het paar deelt een grotere compatibiliteit in hun seksuele leven. Het Steenbok-meisje biedt de Gemini-man de sensuele momenten die hij nodig heeft. Ze houdt hem ook geaard als hij rond flirt. Seks zou een sterke band zijn die dit paar samenbindt. De Gemini komt vaak terug voor meer van haar als ze bereid is hem de hele tijd bezig te houden.

Het eindspel

Als het einde van de weg voor dit duo is, zal het meisje uit Steenbok dat veel doorstaat, eindelijk instorten. Ze zou meer dan bereid zijn om de Gemini-man weg te sturen, maar met niets. Ze houdt alle wederzijdse middelen voor zichzelf als loon voor een lang leven met de flirt.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10