Steenbok Vrouw met Vissen Man Compatibiliteit

Het zou een zeer compatibele relatie zijn wanneer een Steenbok-vrouw en een Vissen-man erbij betrokken zijn. De Vissen-man zou gewoon de verborgen emoties van het Steenbok-meisje opwekken. Hij zou van haar houden en haar te allen tijde houden. Het vrouwtje van Steenbok daarentegen zou loyaal zijn aan haar partner. Veel warmte, liefde en loyaliteit zou hier te vinden zijn met deze combo. Het paar zou een geweldig huwelijkspaar vormen.

Gewoonlijk zou de Vissen-man ongeorganiseerd, onzeker zijn en iemand nodig hebben om hem te aarden. De Steenbok-vrouw zou meer als een moeder voor hem zijn en voor zijn persoonlijke en emotionele behoeften zorgen. Ze geeft hem een veilig gevoel in het leven.

Compatibiliteit Steenbok Vrouw-Vissen Man

Beroemd stel Steenbok-Vissen

•Faye Dunaway en Peter Wolf

•Kate Moss en Daniel Craig

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een betere romance zijn tussen dit paar met een hoge mate van compatibiliteit.

Maar het zou meer een moederlijke genegenheid zijn die wordt getoond door het Steenbok-meisje op de Vissen-man. Een sensuele romantiek zou hier ontbreken. Maar de een kan op de ander rekenen voor zorg, comfort en troost in het leven. Maar passie is iets dat verloren zou gaan met deze combinatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er kan een enorme mate van compatibiliteit zijn voor vriendschap tussen deze twee. Ze zorgen gewoon voor elkaar zonder enige verplichtingen, een van de belangrijkste vereisten voor een langdurige vriendschap.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze combinatie maakt een uitstekend huwelijk, vooral een zeer compatibel huwelijk. Kinderen opvoeden, elkaar troosten, vooral op oudere leeftijd, zou de kracht van deze combinatie zijn. Er zou hoop, veiligheid en vertrouwelijkheid met elkaar zijn. Dit is een combinatie die bestand is tegen elke vorm van beroering die op elk moment in het leven kan optreden. Dit omvat een soulvolle verbinding aan de binnenzijden.

Compatibiliteit voor seks

Een Steenbok-vrouw en een Vissen-man genieten meer compatibiliteit in de daad van seks. Hoewel het Steenbok-meisje een beetje bezorgd en terughoudend zou zijn ten opzichte van seks, zorgt de Vissen-man ervoor dat ze zich op haar gemak voelt en tevreden is met hetzelfde. Hij zou haar sensuele karakter naar voren brengen. De Vissen-man zou haar seksualiteit op een heel speciale manier verzorgen en koesteren.

Het eindspel

Dit is een combinatie die hoogstwaarschijnlijk niet zal eindigen. Maar als het geluk het zou hebben, dan zou het Steenbok-meisje de overhaaste beslissing nemen. Ze zou ervoor zorgen dat de Vissen-man de splitsing comfortabel zou kunnen verwerken. Ze zou dan huilen om bedorven melk. Ook de Vissen-man is niet iemand die zijn tas inpakt en haar vaarwel zegt, maar dan zal hij waarschijnlijk een of twee keer van de relatie afdwalen, gewoon voor de lol van het flirten.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10

Compatibiliteit met sterrenbeelden

tweeling   Kanker  Leeuw  maagd  Weegschaal  Schorpioen  boogschutter   Waterman   Vissen  RAM  stier