Compatibiliteit Steenbok en Kanker

zonder goed communicatie zal deze relatie tussen Steenbok en Kreeft dood worden. Dit zijn tegenovergestelde tekens in de dierenriem. complementair en ook een concurrentieverhouding. Ambitieus en succes zijn de grondtoon. De gevoelige Kreeft zal zich gekwetst of verwaarloosd voelen. Kanker bewondert en profiteert van het plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel van Steenbok.
Maar Steenbok mist soms de gevoelens, warmte en liefdevolle zorg, wat erg belangrijk is voor Kreeft. Hoewel ze astrologisch zijn tegenstellingen, deze twee hebben veel gemeen. Die prachtige oude geiten zijn enorme traditionalisten, doordrenkt met een sterk gevoel voor geschiedenis.

Compatibiliteit Steenbok-Kanker

Er kunnen problemen zijn in het paradijs, zelfs voor dit paar, als de Steenbok zo doordrenkt is van Victoriaans moraal en normen die ze zichzelf nooit kunnen laten gaan. Als deze gevoelig zijn zwanen willen dat hun relatie werkt, ze moeten hun eigen... eigen wederzijdse bewonderingsmaatschappij. Beiden hebben veel geruststelling nodig, anders maakt de Kreeft zich misschien ziek en de Steenbok zal ontwikkel een ongelooflijk minderwaardigheidscomplex en word een humeurige oude geit. Ze moeten allebei praten over hun onzekerheden. Wat ze allebei willen, zowel van hun leven als van hun liefdes, is een sterk gevoel van veiligheid en ze zullen een mooi leven opbouwen.

Aries (Mar 21-Apr 19) Taurus (April 20-May 20) Gemini (May 21-Jun 21)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug-22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
de Kreeft Vrouw

Compatibiliteit met
Steenbok-vrouwen

Compatibiliteit met Steenbok-vrouwen

Steenbok Vrouw en
Kanker Man