Hoewel verschillen veel voorkomen tussen een Steenbok-man en een Boogschutter-vrouw, lijkt er iets tussen hen te zijn dat hen samenbindt. De vooruitzichten op lange termijn worden echter onder de loep genomen. De liefde van het Boogschuttermeisje voor vrijheid en onafhankelijkheid zal de conservatieve Steenbok-man waarschijnlijk verstikken. Hij is een zeer bezitterige kerel die zijn meisje helemaal voor zichzelf wil, maar ze is een flirt.

Ze houdt van avontuur en gezelligheid terwijl hij introvert is. Een intelligente benadering van de externe onderwerpen houdt ze bij elkaar. Het Boogschuttermeisje heeft het vermogen om de Steenbok-man uit zijn werk te halen om te spelen en te genieten van het leven in al zijn schoonheid. Beiden zijn carrièregericht en vormen een succesvol koppel voor elke buitenstaander.


Compatibiliteit Boogschutter Vrouw-Steenbok Man

Beroemd Boogschutter-Steenbok-paar

&stier; Darryl Hannah en Val Kilmer

Compatibiliteit voor romantiek

Romantiek is hier helemaal niet aan de orde bij dit paar, omdat ze hun mentaliteit ergens anders hebben ingesteld.

Samen zijn ze meer gericht op succes in de carrièrekant dat deze kant van hun leven een pak slaag krijgt. Passie is hier ook niet te vinden, ondanks dat de Steenbok-man hier enkele tekenen van vertoont. Het Boogschuttermeisje doet er alles aan om de onbetrouwbare passie in hem kwijt te raken.

Compatibiliteit voor vriendschap

De compatibiliteit voor vriendschap is geweldig tussen een Steenbok-man en een Boogschutter-vrouw wanneer ze samenkomen als vrienden. U zou wederzijds respect en vertrouwen en een levenslange relatie hebben. Beiden weten hoe ze de relatie als vrienden moeten beheren en op een positieve manier moeten koesteren.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou absolute compatibiliteit zijn in het huwelijk tussen een Boogschuttervrouw en een Steenbok-man. Ze kunnen goed met elkaar omgaan. Ze delen interesses die hen binden. Er zou wederzijds respect zijn voor de vrienden en verwanten van de partner. Samen kunnen ze worden gezien om te socializen. De Steenbok-man houdt van de manier waarop het Boogschuttermeisje zichzelf gemakkelijk aan zijn kant van de samenleving plaatst.

Compatibiliteit voor seks

Er is veel compatibiliteit te zien wanneer er seks is tussen een Steenbok-man en een Boogschutter-vrouw. Ze hebben hier een uitstekende prestatie. Het is een manier van communiceren die ze onderling delen, ongerept beschermd tegen invloeden van buitenaf. Elke keer dat ze samenkomen, zou het een nieuwe ervaring zijn voor dit duo.

Het eindspel

Het is niet waarschijnlijk dat deze relatie zal eindigen, maar wanneer deze eindigt, zou er geen toenadering zijn. Maar ze blijven als goede vrienden voor het leven. Het hartstochtelijke Boogschuttermeisje en de Steenbok-kerel die veel filosofisch is, zouden genieten van de goede tijden die ze samen hadden en de goede dingen die ze van elkaar hadden geleerd.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10