Taurus Vrouw Met Steenbok Man Compatibiliteit

De Stier-vrouw en de Steenbok-man zijn compatibel genoeg in een relatie. Ze zijn de perfecte soulmates voor elkaar. Ze delen gemeenschappelijke interesses en doelen in het leven dat het leven samen goed zou zijn. De Taurus-vrouw zou haar loyaliteit en betrouwbaarheid aan haar partner tonen, terwijl hij haar in ruil daarvoor het meest gewaardeerde bezit in zijn leven maakt.
Het leven zou voor geen van beiden saai en eenzaam zijn. Beide zijn aardse tekens en ze hebben een voorliefde voor materiële hulpbronnen. Het is bekend dat ze samen alles onder de zon verzamelen.

Taurus Vrouw-Steenbok Man Compatibiliteit

Famous Taurus-Capricorn Couple

• Jessica Alba and Cash Warren

• Cher and Gregg Allman; Cher and Val Kilme

• Renee Zellwegger and Jim Carrey

• Coretta King Scott and M artin Luther King, Jr.

Compatibiliteit voor romantiek

Zowel de Stier-vrouw als de Steenbok-man zijn erg praktisch dat ze niet erg geïnteresseerd zijn in het tonen van hun romance. Maar hij maakt er een punt van om materiële prijzen over zijn wederhelft te verdelen. Beiden hebben een verborgen passie en romantiek die ze zouden gebruiken als ze helemaal alleen zijn in elkaars gezelschap. Er zouden geen openbare uitingen van liefde en passie zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Steenbok is meestal niet zo gericht op het maken van vrienden in het leven. Als iemand hem zou kunnen helpen in zijn professionele groei, dan kan hij als vriend worden genomen. Steenbok heeft een duidelijke scheiding tussen een vriend, minnaar, echtgenoot en dergelijke. De Taurus-vrouw daarentegen is ook niet extravert om vrienden te maken in het leven. Maar als het duo gemeenschappelijke interesses deelt, kunnen ze elkaar in ieder geval een tijdje als vrienden vasthouden.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Stier-vrouw en de Steenbok-man maken een zeer compatibel huwelijk. Die van hen zou gebaseerd zijn op waarden en tradities van de samenleving. Als beiden geïnteresseerd zijn in het krijgen van kinderen, een huis hebben, luxe auto's en dergelijke, dan is dit de ideale combinatie. Met dit duo zou er niet om de bosjes gepraat worden, romantische liedjes en dergelijke. Beide zijn praktisch en nuchter in de relatie.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou voor dit koppel een natuurlijk fenomeen zijn. De Steenbok-man zou zijn plicht vervullen en het maakt hem niet uit of zijn partner tevreden is of niet. De Taurus-vrouw is ook niet erg geïnteresseerd in de gevoelens en emoties van de Steenbok en is OK als haar gevoel van veiligheid wordt bevestigd. Emoties en stemmingen gaan voor deze combinatie niet samen in seks.

Het eindspel

De Taurus-vrouw en de Steenbok-man maken een zeer compatibele relatie die normaal gesproken niet uit elkaar zou gaan. Maar als het dan al moet gebeuren, zorgt de Steenbok-man ervoor dat alles in het leven geregeld wordt als bij een professionele terugspoeling. De Taurus-vrouw koestert ook geen wrok als haar temperament eenmaal onder controle is.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10