Compatibiliteit met Stier en Steenbok

Beiden zijn veiligheidsbewust. Stier zal altijd de praktische instelling, het doorzettingsvermogen, de realistische aanpak en de ambitie van Steenbok waarderen. Beiden zijn conservatief, geduldig en bereid om verantwoordelijkheid te delen. Geen van beiden gelooft in oppervlakkige genoegens, dus het leven kan soms gewoon te serieus zijn. Deze twee zijn een expert als het gaat om alle zaken, zowel geldelijke als romantische zaken.
Het zal echt een geval zijn van twee geesten die als één werken wanneer een stier en een geit samenkomen.

Compatibiliteit met Stier en Steenbok

Compatibiliteit Steenbok-Stier Wat de Stier tenslotte het meeste uit het leven wil, is om veilig en zeker en zo comfortabel mogelijk te zijn in hun verblijfplaats. En de Steenbok streeft ernaar om zoveel mogelijk geld te verdienen en alle erkenning en beloningen te ontvangen die ze denken te verdienen. De prachtige geiten zouden altijd precies weten hoeveel geld ze bezitten, tot op de laatste cent, maar je moet niet vergeten dat het de stieren zijn, die het teken zijn van geld en bezit. Maar denk niet dat dat hen ellendig maakt. Ze willen veel buit, niet voor zichzelf, maar voor al het moois dat ze kunnen kopen. Als ze aan alle kanten omringd zijn door voorwerpen die ze bezitten, zullen ze zich veilig voelen, veilig en knus als een bug.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stier Man en Steenbok Vrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Steenbok Man