Stier Man Met Steenbok Vrouw Compatibiliteit

De Stier-man en een Steenbok-vrouw passen goed bij elkaar om samen een gelukkig leven te leiden. Hier zou intense passie, romantiek, geheimen en emoties bij betrokken zijn. Ze delen wederzijds vertrouwen en respect en er zou veiligheid zijn in deze relatie. Het zou diep geworteld zijn in liefde en loyaliteit. Samen vormen ze een gelukkig huis waar kinderen goed kunnen opgroeien.
Beiden hebben conservatieve gedachten en hulpbronnengebonden idealen in het leven. Het duo dient als een kanaal waardoor de wateren van liefde van de familie ongehinderd doorstromen.

Taurus Man-Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Steenbok-paren

&stier; Al Pacino en Diane Keaton

&stier; Gabriel Byrne en Julia Ormand

&stier; Wlliam Randolph Hearst en Marion Davies

Compatibiliteit voor romantiek

De Stier-man en de Steenbok

vrouwen zijn niet geïnteresseerd in het tonen van hun romantiek en passie aan elkaar of aan de buitenwereld. Ze vinden dit een verspilling van tijd en energie. Ze proberen dit koste wat kost te vermijden, maar dan hebben ze hun eigen privétijd om in elkaars handen te knuffelen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Taurus-mannetje en een Steenbok-vrouwtje zijn goede vrienden voor het leven. Ze zouden oprecht, loyaal en toegewijd aan elkaar zijn. Ze staan ​​samen tegen de wind van verandering en zouden moeilijk te scheiden zijn in tijden van turbulentie.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een van de stabiele relaties voor het huwelijk. Beiden geloven in de instelling van het huwelijk en zijn zeer compatibel door het dik en dun van het leven. De relatie rijpt met de tijd. Hun conservatieve karakter en religieuze neiging zorgen ervoor dat ze bij elkaar blijven. Samen bouwen ze een prachtig huis met een sterke basis die de tand des tijds kan doorstaan.

Compatibiliteit voor seks

Omdat beide erg conservatief zijn, zou seks een taboe-item zijn om over te praten of te discussiëren. Hoewel ze het als een onderdeel van het leven hebben als een sterke basis van hun liefdesleven, zouden er op dit gebied geen out-of-the-box ervaringen zijn. Ze zijn meer gericht op de andere aspecten van het leven dat seks vaker op de achterbank komt.

Het eindspel

Dit is een combinatie waarbij de splitsing gruwelijke gevolgen zou hebben. De naschokken blijven jaren samen hangen. De Taurus-vrouw vecht voor controle over materiële bezittingen. Later zouden kinderen het twistpunt zijn. Wederzijdse vrienden en familieleden zouden voor hen een doorn in het oog worden. Verzoening is voor dit duo uitgesloten.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10